• Ropki sa OK , ale gielda jest w oku cyklonu Autor: ~Emilio [86.141.221.*]
    Niski kurs po takich wiadomosciach o sprzedazy , to nienormalnosc .
    Gielda jest wydrenowana z pieniedzy , ciagle wielkie prywatyzacje dla zalatania budzetu na skale miliardow zlotych , spowodowaly ze brak graczy ktorzy sa gotowi cos wylozyc poza tym poprzednie prywatyzacje i debiuty tez odbyly sie w licznych przypadkach z pomoca kredytow bankowych i teraz zblizaja sie terminy zwrotu pozyczek , przy czym trzeba powiedziec ze mialy znakomita oprawe medialna , zaangazowani byli rzad, znawcy itd.
    Poza tym obecnie swiat wycofuje kapital za sprawa niewiadomych jak usa , i europejskie problemy ktore jednak sa .
    Srodki sa odrocie i to co jest przykre ze male , bardzo male pieniadze tak eroduja kurs polki
    liczac wartosc= ilosc akcji razy cena akcji pare tysiecy obrotu zabiera wartosc miliona - dwoch ze spolki (prosze sprawdzic) , przelozenie negatywne jest bardzo duze.
    Ropki sa naprawde warte 35-40 teraz ale brak jest funduszy i musza przetrwac .
    gdy wszystko znormalnieje ta cena 35-40 bedzie bezdyskusyjna

Pozdrawiam

Emilio
  • Re: Ropki sa OK , ale gielda jest w oku cyklonu Autor: ~Emilio [86.133.82.*]
    Uwazam ze to nie tylko panika ale psychologiczna gra , takie naganianie tepej wystraszonej bezmozdzej zwierzyny przez cwane drapiezniniki , wkrotce bedzie zwrot i cwaniaki co zaczeli gre kupia po niskich cenach ogrom akcji i zarobia a jelopy co oddaja darma straca jak zawsze .
    nic sie nie zmieni , beda musialy byc fabryki , bedzie musialo sie to wszystko krecic ludzie wysprzedaja jakby wojna mialaby jutro , ale pojutrze jakis prorok oglosi ze problem bedzie rozwiazany , swiat chce zyc i jakies rozwiazanie musi sie znalesc . zloto , waluta to takze wielkie gowno to tylko przechowalniki wartosci , ale zaklady , fabryki cala wytworczosc ja stwarza .oczywistosc ktora oswieci za juz niedlugo i bedzie wielki powrot do akcji .
    Na zachodzie daja wybor wedka albo ryba , madry bierze wedke bo jest nie tylko na dzis ale i na jutro .

Jeszcze raz powtarzam ropczyce na dzis to 35-45 pln (z takimi wynikami) , ale jesli idioci to nie dociera to spadac

Pozdrawiam

Emilio
  • Re: Ropki sa OK , ale gielda jest w oku cyklonu Autor: ~olo [178.36.114.*]
    brawo brawo wreszcie ktoś używa mocnych słów nie tylko ja ja już pierdziele bałwanów i skupuje powoli liczę tak naprawdę że uda się kupić jeszcze taniej teraz to mi już bez różnicy ile spadnie może jakiś idiota wywali więcej po pkc i się załapie po 7 i 5 zł hehe Emilio mam nadzieje że masz za co kupować i cierpliwość Ci się opłaci czego Tobie i sobie oraz kilku innych przyjaciołom (Luki) na Ropkach życzę
  • Re: Ropki sa OK , ale gielda jest w oku cyklonu Autor: ~Paweł [62.21.42.*]
    Nie zapominajcie, że ja też tutaj siedzę już chyba 3 lata :)
  • Re: Ropki sa OK , ale gielda jest w oku cyklonu Autor: ~wk [83.10.5.*]
    no i ja prawie dwa lata a może ponad już straciłem poczucie czasu
    pozdrawiam
  • Re: Ropki sa OK , ale gielda jest w oku cyklonu Autor: habasit [79.185.213.*]
    o mnie tez proszę nie zapominać :-)
  • Re: Ropki sa OK , ale gielda jest w oku cyklonu Autor: ~olo [178.36.79.*]
    ciesze się że jesteście!! pozdro
  • Re: Ropki sa OK , ale gielda jest w oku cyklonu Autor: ~olo [178.36.108.*]
    no ale nadal są trzęsący dupami i wywalają ludzie albo wywalajcie całość albo spadać ze zleceniami
  • Re: Ropki sa OK , ale gielda jest w oku cyklonu Autor: ~luki [46.113.67.*]
    Olo,

Spokojnie, czekamy do wyników, będzie dobrze.....ja dokupiłem drugie tyle co mialem po 10,9 pln więc średnia spadła do 13,5 i jestem spokojny o swoje :)

Jak nie będzie duzych zawirowań na rynku powinno wreszcie ruszyć się

Spółka skrajnie niedowartościowana z dobrymi rynkowymi perspektywami
  • Re: Ropki sa OK , ale gielda jest w oku cyklonu Autor: ~kangoorrz [77.253.10.*]
    lubię spółki, które można kupić za część kasy i o nich apomnieć
    a to jest własnie jesdna z nich
[x]
ROPCZYCE -0,84% 23,60 2025-10-10 15:18:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.