Tak dla ścisłości nie mam ochoty czytać tu waszego tj.deb.gieldowego i tratata - PIERDZENIA- tylko merytorycznych informacji ze strony spółki ew. ludzi kompetentnych.Wy to mi wyglądacie na bliźniaków bezjajecznych-gdzie pojawia sie jeden ,tam jest i drugi.I zero konkretów.
Spotkanie było w sobotę.. Ja z innych przyczyn nie mogłem pójść chociaż mieszkam obok;P Na pocieszenie odpowiedz sobie na 2 pytania:
1) Czy Krajewski zapraszałby do studia gdyby była kicha?
2) Czemu Ci co byli milczą?
Telewizja startuje - juz wystartowala? a tu cisza
My akcjonariat czekamy na wycene spolki przy debiucie na gpw . te min 11,2zl
ACO wolno nam pomarzyc o gwiazdach.
A co ?.Tobie nie zależy na informacjach co się dzieje w spółce.I nie mów że wakacje,urlopy itp.Dla firmy nie ma wakacji i zawsze coś się dzieje.A tutaj niby się dzieje dużo ale nikt o tym nie pisze.Całą wiedze o rozwoju firmy mamy tylko z tego że zerkamy na Oognet -czy przybyło kamerek czy nie.A to chyba nie chodzi o taki rodzaj informacji ze spółki która jest notowana na rynku.Szanujcie swoich inwestorów- Astro.
Dnia 2011-08-01 o godz. 20:09 ~telemaniak napisał(a):
> A co ?.Tobie nie zależy na informacjach co się dzieje w
> spółce.I nie mów że wakacje,urlopy itp.Dla firmy nie ma
> wakacji i zawsze coś się dzieje.A tutaj niby się dzieje
> dużo ale nikt o tym nie pisze.Całą wiedze o rozwoju firmy
> mamy tylko z tego że zerkamy na Oognet -czy przybyło
> kamerek czy nie.A to chyba nie chodzi o taki rodzaj
> informacji ze spółki która jest notowana na rynku.Szanujcie
> swoich inwestorów- Astro.
co ma byc to bedzie
i tak bedziecie na to co czekacie czekac tyle samo ze wzgledu na to czy beda infa czy tez ich nie bedzie. ogarnijcie sie. co z Was za inwestorzy ze nie dajecie sobie rady z wlasna psychą? Do kuzwy nedzy i tak sie przeciez nie liczy teoretyczna wartosc portfela tylko to za ile papier sprzedacie
Odnoszę wrażenie, że jesteśmy i tak lepiej informowani niż akcjonariusze niejednej spółki na NC;-) Niedługo raport kwartalny, ciekawe jaka strata będzie:P
tez sie dziwie ze tak na sile wyjsc probuje - wystarczy ze sobie na pare tygodni da spokoj to sprzeda szybciej niz dotychczasowymi metodami. I drozej.
jak mowi stare przyslowie pszczol: kupuj plotki sprzedawaj fakty, zatem ten kto sprzedaje to dupa nie inwestor, bo plotki sie kupuje, nie sprzedaje ;) a my jestesmy na etapie kupowania plotek....
szum jaki narobili wokol siebie w krotkim czasie kompletnie nic nie dal, ale to kompletnie nic, nawet kurs nie chce drgnac ))))))))))))))) a wszyscy wiedza ze jak nie chce rosnac to bedzie spadac, 4 pln ???
Ja tam widzę efekty tego szumu. oognetowi przybyło w krótkim czasie kilkadziesiąt procent użytkowników oraz znacznie więcej osób wie o istnieniu Astro i ma je w obserwacji. Wg tego co mówili, spodziewam się konkretów najpóźniej we wrześniu xD
Teraz mamy plus małej płynności i akcjonariatu znającego wartość spółki.Wszystko leci a my trzymamy się.Zasada jest taka że kupuje sie akcje które w czasie bessy zachowują sie lepiej niż rynek-one najwięcej dadzą zarobić jak sytuacja się ustabilizuje.
Nawet lepiej, że musimy poczekać. Gdyby teraz rzucili info, że wchodzimy do wszystkich platform i kablówek to by nic nie zmieniło. Na około panika na całego..
mysle tak jak wy, ze moze nas te spadki nie dosiegna tak gleboko, ale czy damy rade obronic nasze 6 pln, ktore tak trudno swego czasu bylo przeskoczyc
?????
cos mi sie wydaje ze moga albo dac sie poniec panice albo tez probowac lapac dolki, co moze przerodzic sie w odbicie, choc moim zdaniem na to troche za wczesnie
raczej to drugie, jest szansa na odbicie w stanach i pod to beda grac