• Proszę o pomoc Autor: ~gruby łosoś [79.185.136.*]
    Apeluje do MKS i Pana Małka sprzedaż akcji, przecież kupił Pan po 0,02 ma Pan kilkuset % zysk proszę realizować.

Panie Kłos Pan ze swoim pakietem tez może zrealizować zysk kilkuset % zapraszam.

Niech się coś dzieje. Bo jak tak będziemy tkwić i czekać niewiadomo na co.

pozdr
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~biedronka [83.7.138.*]
    czekamy na biedronke:)
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~chudy łosoś [178.37.124.*]
    Pan Małek też czeka na Twoje akcje. Tak że wynika że będziemy tak tkwić.
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~gruby łosoś [79.185.136.*]
    Pan Małek na moje 30k to raczej nie czeka bo to go ani ziębi ani grzeje, niecałe 6 tysi. Za to ja czekam aż ktoś zacznie tutaj ostrzej sypać.

A uwzieliście się i robicie mi na złość. Kupujecie pomimo uprzejmych próśb z mojej strony. Wydawało mi się, że możemy zostać kumplami, współakcjonariuszami a wy mnie nie chcecie.

Epigon bez grubego łososia, nie jest wiele wart i nie mam tu na myśli kursu.

pozdr
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~gruby łosoś [95.49.76.*]
    Ponawiam apel !

1) Warunki są bardzo sprzyjające, panika na giełdach - sprzedaj
    2) Swiatowa gospodarka dlołuje, kleszcze długu dotykaja coraz więcej krajów - sprzedaj
    3) Bardzo niepewny los strefy euro, Francja i Niemcy są o krok od powiedzenia stop sprzedaj

i najważniejsze
    3) Ludzie przestają jeść ryby, byłem ostatnio wsklepie półki się uginaja od ryb ale nikt nie kupuje - sprzedaj

Sprzedajemy i proszę nie ustawiać się na 0,19 to zaburza misterny plan.
    Pan/Pani który sprzedał po 0,19 100k prosimy o sprzedaż PKC, może jakieś stopy wyczyści.
    Pozdr
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~qwerty [77.252.240.*]
    głupa palisz i z tajniaka kupujesz od paru dni?
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~bazarek [81.219.83.*]
    walcie smialo na 0,19 czekamy
    bierz albo nie wypowiadaj się za innych
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~uiop [89.228.171.*]
    jutro będziesz miał okazję na tanie zakupy; murzyny się o to postarały
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~epigon [78.88.58.*]
    najlepszy moment do kupowania dla ekipy małków
    wyniki znają i robią co chcą z planktonem
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~gruby łosoś [95.49.86.*]
    Znowu ktoś robi kręcią robotę. Uważam, że będzie taniej, nie mniej jest tu jakiś uparciuch, który blokuje spadki, a żeby Ci tak kasy nie starczyło na dalsze zakupy.

Ja mam cały czas 30k i bardzo pragnę więcej.

Zrzucajcie towar, czekam niżej.

Pozdr
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~Filemon [79.186.241.*]
    Ustaw się na 0,01 i nie truj dupy tymi swoimi postami!!!
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~gruby łosoś [95.49.86.*]
    Kotku,

1) wyluzuj
    2) nie mów mi gdzie mam się ustawić
    3) sprzedaj swoje akcje EPI
    4) nie czytaj moich wypocin
    5) bardzo gorąco Cie pozdrawiam i zycze milego dn(i)a
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.186.241.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~gruby łosoś [95.49.158.*]
    Panie Moderatorze, nie zdąrzyłem przeczytać odpowiedzi na moj post. Mniemam, że był bardzo interesujący skoro go Pan usunął.

Proszę sypać na 0,18 duże ilości, proszę proszę proszę
    śmiało raz, dwa, trzy
    pozdr
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~edek [79.15.7.*]
    Tam było napisane że głup jesteś, ale nie martw się to nie twoja wina że taki jesteś.
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~gruby łosoś [83.6.20.*]
    Też tak własnie robie - nie przejmuje się! Rozumiem, że Ty nie masz takiego komfortu.

Chcę niżej i bedzie nizej :)
    pozdr
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~Filemon [79.186.246.*]
    Najpierw synku ,weź się za naukę bo nie "zdążysz" skończyć szkoły.
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~gruby łosoś [83.6.20.*]
    Chciałbym aby tylko takie błędy mi się zdarzały.

Kotku! Dziekuję za wykazanie błedu. To bardzo miłe z Twojej strony. Gratuluje znajomości ortografi, przyznam, że znam ją o wiele gorzej niż Ty.

Nie zmienia to faktu, że kurs EPIgonka spadnie w najbliższym czasie.
    Mam już go troche więcej, dzięki dobremu człowiekowi. Mój cel to 1,5mln a do tego jeszcze bardzo dużo brakuje.

Byli chętni na oddawanie po 0.18 to będą po 0,16 i niżej :D

Pozdrowienia
  • Re:gruby łososiu Autor: ~epigon [78.88.58.*]
    czy ty aby nie koleszka małków
    boś za pewny jesteś
    a pewna jest tylko śmierć
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~Filemon [79.186.231.*]
    Niestety ,szkoły wypuszczają coraz większych analfabetów.I Ty do nich należysz!Zamiast za klawiaturę to złap się czasami za słownik ortograficzny.
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~gruby łosoś [83.31.150.*]
    Kotku, już skończ się puszyć znajomością ortografi. Już to wiemy, że jesteś ę i ą w jednym. Podobno na naukę nigdy nie jest za późno, także jestem w pelni z relaksowany.

Epigonku, nie jestem z drużyny Małka, to dla mnie za wysokie progi, troche mnie to dziwi, że sobie tak pomyślaleś.

Czas na prawdziwe spadki na EPI, wszystko leci na pysk i nie ma bata, żeby tutaj zwieracze nie popuściły.

Będzie niżej.

Pozdr
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~edek [79.15.7.*]
    Tak, bo ty tak chcesz.
    nie ma się co czepiać grubego łososia? on uczciwie otwarcie pisze że chce się tanio obkupić a nie pierdzieli jak potłuczony redaktor że spółka słaba jest;
    a to że ma szanse w obecnym czasie tanio się obkupić to tylko pozazdrościć; po dzisiejszym zamknięciu w murzynowie wszystko jest możliwe
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~epigon [78.88.58.*]
    no cóż obyś nie miał racji

mnie zastanawia kiedy wyjdzie z 2,5letniej konsoli górą
    a tak będzie jak małki pozwolą

pozdr
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~Filemon [79.186.244.*]
    Co nie zmienia faktu ,że jesteś bęcwał!!!!Piesku!
    oj jak mi przykro, krach odwołany, nie będzie tanich zakupów :)
    cytuję za słownikiem PWN:
    bęcwał - pogardliwie o człowieku bezmyślnym, leniwym; próżniak, wałkoń;
    To na wypadek ,gdybyś piesku nie wiedział!
    nie rób z siebie psychicznego, odpuść; to tylko anonimowe forum
    To nie znaczy ,że trzeba tolerować wszechobecną głupotę.
    dobra gruby, kupuj, niżej nie będzie
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~gruby łosoś [83.24.123.*]
    Kotku Filemonku,

To, że obrażasz ludzi to już Twoja sprawa, mi pozostaje Ci współczuć. Nigdy nie spotkałem jeszcze forumowicza, który ma w sobie tyle agresji. Nie podobasz mi się w żadnym aspekcie swoich wypowiedzi, nawet Twoja znajomość ortografi już nie robi na mnie wrażenia, bo odbieram ją jako sztuczna, napuszoną, która służy wyłącznie poprawie Twojego EGO i mniemam, że nie jest ono za duże. Powodzenia Ci życze i nie pisz już do mnie inwektywów, bardzo Cię proszę, bo starczy nam już Twoich "laurek". Widać, że wykształcenie (jeśli wogóle?) nie zawsze idzie w parze z poszanowaniem innych i zdania innych. Zmykaj do MENSY albo na forum ortograficzne, tam będziesz mógł się popisywać swoją wiedzą.

Panowie chcę kupić, ale słabo sprzedają. Bardzo wierze w tą firme aż tak, że chciałbym mieć dużo, kasa czeka tylko cena nieodpowiednia.
    Musze przyznać, że jak narazie to wygląda bardzo dobrze. Zdaje się, że mocne ręce trzymaja papierki EPI, bardzo mnie to niepokoi. Z drugiej strony bardzo mnie ciekawi jak owe mocne ręce zachowaja się przy 0.25 lub 0,3?
    Mam czas to poczekam jak cena będzie niższa, raczej spadnie. Tylko nie odjeżdzać bezemnie i nie machać mi z pociagu.
    pozdr

ps. wiele małych i micro spółek jest bardzo atrakcyjnych, będą odbicia po wynikach. Ciekawe jaki wynik nam zaprezentuje EPI? Macie jakieś przemyślenia?
    jak będzie powtórka z I kw. to będzie git; jak nieco mniej ale lepiej niż w ubiegłym roku to też dobrze; mniej niż w ubiegłym roku to kicha; tu uwaga - II kw zeszłego roku był najlepszy w całym 2010 roku; jak będzie lepiej niż w I kw to znów będzie jazda na 30 gr;
    oczywiście obstawiam ten ostatni wariant - późne święta wielkanocne;
    a jak będą przy okazji raportu finansowego podane plany co działki (na co niestety nie liczę) to będzie jazda na 40 gr
    dzisiaj był ten dzień na dobieranie
    jak się gruby dziś nie obłowiłeś to już się nie obłowisz
    ostatnie tango Sorosa dobiegło końca
    Gruby piesku!
    Kończę dyskusję z Tobą ,bo nie jesteś partnerem do merytorycznych dyskusji.Nawet nie potrafisz się przyznać do błędu.Zapamiętaj sobie nie zaczepiaj innych forumowiczów,a i Tobie zostanie to oszczędzone.
    A Twoje zaklinanie rzeczywistości ,żeby się taniej obkupić w tanie akcje jest co najmniej śmieszne.Wszystkich chcesz traktować jak głupców,którzy Tobie będą wpychać
    swoje pieniądze do kieszeni.
    Nie licz na to.
  • Re: Proszę o pomoc Autor: czepsi [212.244.23.*]
    kto chciał tu kupować po 0,19 ?
    jest szansa. Do wzięcia 82k, a chętnych brak,
    pitolenie....
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~gruby łosoś [95.49.17.*]
    Zaczyna to wyglądać bardzo nie zdrowo, wszyscy są za wzrostami. Dodam, że jestem bardzo rozczarowany. Mam troche więcej ale to kropla w morzu tego co chciałbym mieć.
    Obstawiam dobre wyniki, choc zdaje się, że mocno nas nie zaskocza. Raczej spektakularnego wzrostu wyników się nie spodziewam.
    Prosze nie podbijac juz kursu. Sprzedawac.

Filemonie już sie nie kompromituj, albo piszesz swoje posty pod wpływem % albo medykamentów i już masz problemy ze zrozumieniem. Prosze Cie nie odpowiadaj juz na moje posty, ze zwierzakami nie dyskutuje, a tym bardziej nie obrzucam się obelgami, bo są nierówne szanse. Także nie prowokuj nie pisz do mnie nie czytaj.

ps. z drugiej strony nie dziwie sie wylewaniu żółci na forum, bardzo dużo inwestorów potraciło dość sporo na mini krachu. Emocje gdzieś muszą wyładować. Także flustratów zapraszam do Londynu. Filemonku na tanie linie to Ci chyba starczy, gdyby nie to daj znać do złożymy sie po 20 pln. W Londynie się wyszalejesz..
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~Buti [213.134.165.*]
    łosoś daj se chłopie spokój, nie sil się na inteligentnego erudytę w słabo merytorycznych postach zaklinając spadki epigona.
    Myślisz ze pisanie z dużej litery i stosowanie znaków diakrytycznych w "hiper ynteligentnych" zdaniach (nomen omen nie zawsze poprawnych ortograficznie i stylistycznie) spowoduje spadek kursu?
    Bo wszyscy czytają Twoje posty i się nimi przejmują?
    Napisz może jedną fundamentalną opinię bo o AT nawet nie chcę.
    EOT
  • Re: Proszę o pomoc Autor: ~epigon [78.88.57.*]
    nie łosoś ani FF będzie decydował o kursie
    spółka może obrać każdy kierunek nawet spadek jak i wzrost ale
    tu decydują małki
    Kłos Małek Stochniałek

pozdr
[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe