• pytanie Autor: ~laik [89.100.20.*]
    Moze mi ktos powiedziec jak to wyglada bo tutaj jest tak namieszane, ze mozna sie pogubic.

Kurs zostal zmieniony na 31gr i to znaczy, ze teraz jest juz liczony z nowymi akcjami?

Przykladowo jezeli mielismy 10.000 akcji to teraz mamy 20.000 czy 30.000 po obecnym kursie i akcje dostaniemy we wrzesniu na rachunek?

Bo kurs jest tak zdolowany jakby oglosili upadlosc bez ukladu i naprawde to jest zenada, zeby tak oszukiwac drobnych na rynku.
  • Re: pytanie Autor: ~kielih [87.205.143.*]
    Teraz w obrocie jest tyle akcji ile było przed PP.
    Jeżeli wyłożysz 40 gr. (2pp x 0,20 zł) to będziesz miał 3 razy tyle akcji co teraz w cenie:
    (kurs bieżący 0,35 + 0,20 + 0,20) podzielone na 3 (w sumie 3 akcje)
    czyli wyjdzie 0,25 na jedną akcję.
    Nie wiadomo tylko jaki będzie kurs w chwili kiedy dostaniesz 2 nowe akcje z pp.
    Bo jak będzie np 0,15 to będziesz ładnie w plecy.
    Reasumując. We wrześniu w obrocie będzie 3 razy więcej akcji niż teraz (o ile wszyscy wykupią pp - w innym przypadku mniej) w cenie takiej jaka będzie aktualnie w handlu bieżącym - ile? nie wiadomo. Poniżej 0,25 wszyscy będą do tyłu oprócz wiaderków.
  • Re: pytanie Autor: ~laik [89.100.20.*]
    dzieki za odpowiedz

to znaczy, ze zrobili inzynierie finansowa bo malo kto kuma o co chodzilo w tym ruchu.

Jednym slowem kazdy na tym poplynal oprocz wiaderkow ktorzy sypia od samego poczatku tym badziewiem.
    Oni powaznie mysla ze sa guru biznesu. Kto teraz w to wejdzie, trzeba sie pogodzic z wtopa i omijac szerokim lukiem takie nazwiska rodzimych biznesmemow, ktorzy zyja na krzywdzie innych.

To miala byc inwestycja w kulture przez male K
  • Re: pytanie Autor: ~kielih [87.205.143.*]
    Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. W tym przypadku o NASZE pieniądze. Dlatego jeżeli kurs nie będzie w końcu rósł to ja olewam wykup PP. Po cholerę mi jeszcze większa strata.
  • Re: pytanie Autor: ~noneskill [77.253.51.*]
    pp radzę brać o 1,3 obniżycie średnią ,po ,20 gr masz 2 akcje 1=10gr,1=10gr,+plus wasza cena za akcje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jesli kupicie teraz 0,34 kurs+20gr pp
    0,54gr podzielone na 3=18gr akcja =100% zarobku jak się utrzyma kurs......cos tak
  • Re: pytanie Autor: ~treeeeee [178.212.222.*]
    Dnia 2011-07-31 o godz. 06:18 ~noneskill napisał(a):
    > pp radzę brać o 1,3 obniżycie średnią ,po ,20 gr masz 2
    > akcje 1=10gr,1=10gr,+plus wasza cena za
    > akcje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jesli kupicie teraz 0,34
    > kurs+20gr pp
    0,54gr podzielone na 3=18gr akcja =100%
    > zarobku jak się utrzyma kurs......cos tak

co ty piepszysz pp nie bedą notowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Re: pytanie Autor: ~noneskilll [178.36.95.*]
    stary co ty piszesz pp moze nie ale akcje C normalnie bedą także co za różnica
  • Re: pytanie Autor: ~noneskilll [77.253.58.*]
    sorki zapomniałem o odcięciu także lipa
  • Re: pytanie Autor: ~noneskilll [77.253.58.*]
    na to wychodzi że sie nie opłaca zapisywać,no zobaczymy raport poniedziałkowy
  • Re: pytanie Autor: ~dan [80.3.155.*]
    rapord bedzie dobry bo by go nie pokazywali, a na akcje sie nie oplaca zapisywać bo jak kolega wcześniej pisał kto je od ciebie kupi? wiaderek nie znalazł inwestora i będzie miał 6mil do sprzedania to dopiero bedzie zwała
    teraz robi pod siebie bo po ostatnim tygodniu jest dużo więcej spółek po atrakcyjnej cenie ja kase na emisje inwestuje w co innego dobrze że się nie zapisałem a we wrześniu walor będzie po12 gr
[x]
WBAY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.