Teraz w obrocie jest tyle akcji ile było przed PP.
Jeżeli wyłożysz 40 gr. (2pp x 0,20 zł) to będziesz miał 3 razy tyle akcji co teraz w cenie:
(kurs bieżący 0,35 + 0,20 + 0,20) podzielone na 3 (w sumie 3 akcje)
czyli wyjdzie 0,25 na jedną akcję.
Nie wiadomo tylko jaki będzie kurs w chwili kiedy dostaniesz 2 nowe akcje z pp.
Bo jak będzie np 0,15 to będziesz ładnie w plecy.
Reasumując. We wrześniu w obrocie będzie 3 razy więcej akcji niż teraz (o ile wszyscy wykupią pp - w innym przypadku mniej) w cenie takiej jaka będzie aktualnie w handlu bieżącym - ile? nie wiadomo. Poniżej 0,25 wszyscy będą do tyłu oprócz wiaderków.
to znaczy, ze zrobili inzynierie finansowa bo malo kto kuma o co chodzilo w tym ruchu.
Jednym slowem kazdy na tym poplynal oprocz wiaderkow ktorzy sypia od samego poczatku tym badziewiem.
Oni powaznie mysla ze sa guru biznesu. Kto teraz w to wejdzie, trzeba sie pogodzic z wtopa i omijac szerokim lukiem takie nazwiska rodzimych biznesmemow, ktorzy zyja na krzywdzie innych.
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. W tym przypadku o NASZE pieniądze. Dlatego jeżeli kurs nie będzie w końcu rósł to ja olewam wykup PP. Po cholerę mi jeszcze większa strata.
pp radzę brać o 1,3 obniżycie średnią ,po ,20 gr masz 2 akcje 1=10gr,1=10gr,+plus wasza cena za akcje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jesli kupicie teraz 0,34 kurs+20gr pp
0,54gr podzielone na 3=18gr akcja =100% zarobku jak się utrzyma kurs......cos tak
Dnia 2011-07-31 o godz. 06:18 ~noneskill napisał(a):
> pp radzę brać o 1,3 obniżycie średnią ,po ,20 gr masz 2
> akcje 1=10gr,1=10gr,+plus wasza cena za
> akcje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jesli kupicie teraz 0,34
> kurs+20gr pp
0,54gr podzielone na 3=18gr akcja =100%
> zarobku jak się utrzyma kurs......cos tak
co ty piepszysz pp nie bedą notowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
rapord bedzie dobry bo by go nie pokazywali, a na akcje sie nie oplaca zapisywać bo jak kolega wcześniej pisał kto je od ciebie kupi? wiaderek nie znalazł inwestora i będzie miał 6mil do sprzedania to dopiero bedzie zwała
teraz robi pod siebie bo po ostatnim tygodniu jest dużo więcej spółek po atrakcyjnej cenie ja kase na emisje inwestuje w co innego dobrze że się nie zapisałem a we wrześniu walor będzie po12 gr