• a nasz art znowu ujada :) Autor: ~jasmine [188.47.68.*]
    jak chorągiewka na wietrze(zapomniałes dokupic? ze ujadasz?)
  • Re: a nasz art znowu ujada :) Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Nie ma się co przejmować chorym człowiekiem. Powinien się leczyć, ale zawsze na każdej spółce znajdzie się taka osoba. Pozdrawiam.
  • Re: a nasz art znowu ujada :) Autor: ~Broader [46.112.22.*]
    Po raz pierwszy wybicie nie jest korygowane w większości w ciągu 2-3 sesji. Ba, kurs nawet nie dotarł do polowy białej świecy sprzed kilku dni. Myślę,że tym razem się udało. Oczywiście obroty symboliczne, bo ff symboliczny itp. -nie ma co się powtarzać. W każdym razie czekamy na potwierdzenie dobrych wyników Fesenko i BG za II kwartał. Wtedy możemy liczyć na dodatkowy popyt od tych , którzy muszą mieć sprawę czarno na białym (poniekąd słuszne podejście w obecnych czasach).
    Spekulacji może dopomóc informacja prasowa od spółki dot. RusOil oraz ostateczne przejęcie Fesenko. Do tych zdarzeń nie zostało więcej niż 7-8 sesji, a być może informacje będą jeszcze dziś.
    Pozdrowienia.
    p.s.A ja osobiście czekam na pierwsze kontrakty na LPG :)
  • BDG = LPG Autor: ~Mandelbrot [46.7.102.*]
    Ja tez czekam na informacje o nowych obszarach dzialania jak LPG. Wystarczy tylko zobaczyc ile zarabia na tym ONICO !!!

Zycze udanego weekendu !!!

PS. Co sie stanie, gdy dowiemy sie, ze Fesenko pracuje juz pelna para = 60 000 ton rocznie? Az 'strach' pomyslec :-)
  • Re: BDG = LPG Autor: ~Fafik [31.63.226.*]
    Na to nie licz. Gdyż w tym roku nie wykonywali żadnych inwestycji w tym kierunku.
    Na razie spółka bardzo dynamicznie rozwija się na tym co ma, a to tylko ze środków obrotowych jakich potrzebowała od BG.
    Ja czekam na raport i na zakończenie emisji, akcji i jakiejś informacji o RO.
  • Re: a nasz art znowu ujada :) Autor: ~we [194.117.241.*]
    Dnia 2011-07-29 o godz. 10:12 ~jasmine napisał(a):
    > jak chorągiewka na wietrze(zapomniałes dokupic? ze
    > ujadasz?)

tzn. będzie 45
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.