Przyjdzie jakiś co ma do wydania 200k zgarnie tych którzy poustawiali się spekulacyjnie i będzie płacz. Sądze że wyniki mogą być dobre z dwóch racji że kończą się kontrakty krótkoterminowe oraz realizowany jest kontrakt z MSWiA bądź co bądź pewnie już dobiegł do końca. Do tego dodzje iajkiś fajny kontrakt i będziemy śmigać.
jak złe wyniki to sie kupuje bo jak dobre to rekiny są już obkupieni a na ful i jadą sobie jadą tak było na policach 2 lata temu może trzy pisali że bankrut kupowałem po 7 zl jak pojechali do 25 zl okazały sie super wyniki
za miesiac sie dowiemy co sie wyklulo ... a kursu nie podbijac kilkoma akcjami niech sobie lezy bedzie dobrze to przynajmniej lzej na duchu bedzie bo zainteresowania entkiem nie ma... mam tylko nadzieje ze jak kiedys wystrzeli to wytrzymam cisnienie bo przywyklem do tego ze nic sie nie dzieje :)
Spytaj misia jaki scenariusz mu przedłożyłem trzy miesiące temu co do przyszłości tej spółki. A jeżeli spełni się do końca (jesteśmy na półmetku), będzie zarąbiście.
To tyle co do mojego jęczenia. Pozdrawiam twardzieli, inni won z giełdy.
Panie Egzorcysta juz nic wiecej nie mowie...:)
Panie Ninja nie rob mi nadziei...:)
Panie Esqulap powinienes zostac rezyserem jest jak powiedziales...:)