• trzymajcie papier!!!!!!! Autor: ~ert [31.174.45.*]
    sprzedacie go wysoko ,akcje są w cenie ,chcą odebrać za wszelką cene i posuną sie do tego aby zbic kurs jak najniżej aby słąbym graczom puściły zwieracze .Papierka jest niewiele w obrocie teraz wiec jest w cenie a cena moze byc grana w okolicach
    do4,xx-7,xx z ł, przekonacie sie sami niebawem.Ja osobiscie dzisiaj dokupiłem i wczoraj sporo .Zbijali cene a co niektórzy mogli sie podczepi idokupic taniej.Wystawiali wabiki ,jak ktos wywalł zaraz było zbierane w przedziale0,83-0,87 zł. Gra idzie o wysokie poziomy ,a tak wogóle to raport bedzie 16 sierpnia i wtedy bedzie jazda w góre. Ci którzy sie interesują spółka wiedzą dobrze ze wszystko jest ok i raport bedzie bardzo dobry,biebawem pojawia sie nowe infa o umowach .
    Ta spółka ma dobre wyniki i duże realne perspektywy!Nie ma obaw o jej kondycję.
    To nie jest naganianie i proszę o własne przemyślenia i szukanie informacji .
  • Re: trzymajcie papier!!!!!!! Autor: ~Qazer [213.25.24.*]
    Kazdy wie ze drewno jest w cenie i nigdy tansze nie bedzie...!
  • Re: trzymajcie papier!!!!!!! Autor: ~bajko [80.48.216.*]
    na balticonie to samo pisali i jak narazie to wielka bryndza, odbierali papier wyniki super, perspektywiczna spółka itd, zobacz teraz kurs, emisyjna 0.9 a teraz 0.2x i kupuj do woli
  • Re: trzymajcie papier!!!!!!! Autor: ~mały [89.75.43.*]
    a tego porównania nie rozumiem? co wspólnego ma ze sobą przerób drewna z usługami spedycyjnymi i to nie do końca jasnymi
    to jak przyrównywanie dupy do wiatraka :)
  • Re: trzymajcie papier!!!!!!! Autor: ~Analityk Qgaya [31.61.58.*]
    Analiza Techniczna, w której jestem specjalistą, traktuje o zasięgu wzrostów do 6 złotych!

Mało kto zarobi 500 %, tylko cierpliwi!
  • Re: trzymajcie papier!!!!!!! Autor: ~ert [31.175.227.*]
    pilnowanie kursu jest widoczne,przygotowanie pod wystrzał w góre jest doskonałe
  • Re: trzymajcie papier!!!!!!! Autor: ~kosmaty50 [91.210.48.*]
    ależ ty fantastą fantastycznym jesteś-brawo-dużo tego klona masz?-a co ciekawe prawie każda spółka ma takiego powiernika-hihhiih-ciekawe -powinni wam płacić-pozdrawiam-nie przeszkadzam w pracy-hihihihi.
  • Re: trzymajcie papier!!!!!!! Autor: ~kosmaty50 [91.210.48.*]
    tak sobie myślę i patrzę-dzisiaj okolice- 0,85-to chyba rozsądne przemyślenie prawda?
  • Re: trzymajcie papier!!!!!!! Autor: ~ert [31.175.227.*]
    słsłabi odaja papier a inni zbieraja ,nie jest źle,interes sie kreci :)),
  • Re: trzymajcie papier!!!!!!! Autor: ~inwestor [46.112.223.*]
    kto wytrzymał będzie bogaty
[x]
KLON 0,00% 1,40 2025-09-10 09:31:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.