• 10 sierpnia coraz bliżej Autor: ~roman [81.210.86.*]
    faktom nie da się zaprzeczyć. Cos wydarzyć się musi.
  • Re: 10 sierpnia coraz bliżej Autor: ~Szyderca [79.189.77.*]
    idzie jak burza! ile już mamy 1,5zl?
    Romek, a jak do 10 sierpnia nic się nie wydarzy, to nadal będziesz zaklinał rzeczywistość, czy przyznasz się w końcu, że to spółka to jedna z największych szmir na NC??
  • Re: 10 sierpnia coraz bliżej Autor: ~roman [81.210.86.*]
    jak się nic nie wydarzy do 10 sierpnia , co jest mozliwe na tej spółce - to będę dalej czekał, bo sens w tym widzę. Ale do Ciebie mam tylko pytanie czemu udzielasz się tylko na Runicomie- co Cie tu tak intersuje - jęli to taka szmira?
    Sprawdziłem Twoje IP nigdzie indziej go nie uzywasz- kaman o co chodzi Z toba?
    Sledzisz każdy mój ruch.
  • Re: 10 sierpnia coraz bliżej Autor: ~Szyderca [79.189.77.*]
    Po pierwsze słabo sprawdzasz, a odpowiadając na twoje pytania co tu robię, to po prostu chronię ludzi żeby nie wkładali pieniędzy w to gówno.
    Kiedyś miałem ich akcje, kupiłem po 2,2zł, sprzedałem około 2zł.
    Potem już tylko obserwowałem. Dowiedziałem się również, że cała Totmesowa banda to zwykli naciągacze i oszuści, co się tylko potwierdza patrząc na zachowanie tej spółki.
    Jak chcesz to siedź tu pół życia ale przestań mydlić ludziom oczy, że tu będziesz jakiś "kosmos" (jak sam to nazywałeś). Jedyne co tu będzie to dalsze ubieranie naiwnych.
  • Re: 10 sierpnia coraz bliżej Autor: ~roman [81.210.86.*]
    co do uczciwość Totmesa i całej tej zgrai nie mamżadnych wątpliwośći - wiem co to za ziółka i właśnie dlatego tu jestem. nie po to bawili się z upublicznieniem Runicomu żeby na tym tracić i mieć totalnie niepłynny szajs.
    Oni się przygotowują na dużą jazdę, zeby drogo opchnąć swój biznes. a ja grzecznie sobie czekam i sioę dołączę jak to przyjdzie, bo przyjść musi. Inaczej drogo opchnęli by na początku ale nie o to im chodziło żeby drogo puśćić 800 tys akcj za marny 1 milion. Tu kapitalizacja niedługo będzie 60 mln i tyleż akcji w obrocie. I ewnetualnie wtedy bedą to opychać , ale na pewno nie po 80 groni.
    Czego sobie i Wam zyczę.
    A czy to będzie w sierniu czy później to Bóg tylko wie. Ja już mam nauczkę na giełdzie zeby trzymać się i nie skakać po akcjach.
  • Re: 10 sierpnia coraz bliżej Autor: ~abu dabi [91.94.169.*]
    wierni spółce będą sowicie wynagrodzeni....cierpliwosci..może już od jutra
[x]
RUNICOM 0,00% 0,20 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.