• Wiadomym było Autor: ~Senior [79.191.22.*]
    bo i w parkiecie trąbili że fundy akcji umażają i tyle ... musieli bo ulica wycofuje kasę po róznego rodzajach przestrachach typu Grecja itp ..... a jak jest mała płynnoś to zwalają ............. i dopóki to sie nie odwróci i nie uspokoi to trudno prorokowac gdzie taki kurs zleci .............. ja teraz skubie eni :-)
    Pozdro Obelixie
  • Re: Wiadomym było Autor: ~Obelix [91.220.225.*]
    i słusznie ! hej
  • Re: Wiadomym było Autor: ~kris b [83.9.116.*]
    aktualne cwk 10.4 bez bzgraf a strach ma duze oczy plus niska plynnosc.niech murzyni bankrutuja bo po co utzymywac ta fikcje-rating dlugu aaa a sam dlug ponad 14 bln dol-pies ich tracal.podobnie z eni -mala plynnosc i wystarczy i wszystko bez obrotu.mnie to nie rusza za duzo przezylem na gpw ale jej obecny prezes to tragedia .zgrywa technokrate a jezyk to nowomowa polaczona z belkotem.a patrzy na grada jak w slonce/pozdro
    a kij mu w d ! nałykał sie po 10 i ok ! mamy taniej o wiele ! a skoro łykał to cap wie wiecej ! i niewykluczam tej opcji ze wróci do do 1 wersji ?
  • Re: Wiadomym było Autor: ~kris b [83.9.116.*]
    ja mowie o prezesie gpw-boskim luwiku sobolewskim.o prezesie lipce mam jak najlepsze zdanie i powodow tego nie bede wyjasnial.inne male i srednie spolki moga tylko pomarzyc o takim prezesie-czego chciec wiecej-pieknie rozwija gk a sam kupuje akcje na ronych pulapach.wniosek jest dla mnie prosty-wierzy w swoja firme i nikt mnie nie przekona
    a ja o Wiecku pisalem
  • Re: Wiadomym było Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    kupuje? skubie to i tak za dużo powiedziany jakby łykał pakiety po 20k 40k dziennie to był kupował a tak to korekci sobie z konta na konto przerzuca i ruch na kursie robi... Lipka to dobry cwaniak ale cos ostatnio mu nie idzie, myślałem że oprócz tego że jest prezesem faktycznie czuje sie jak inwestor i będzie dbał i robił wszystko żeby kurs akcji rósł a on generalnie ma to w dupie. gdyby PR miał na odpowiednim poziomie to bylibyśmy dzisiaj na 13 zł i co najwyżej korektą do 10.50zł byśmy spadli ale jak ma sie firmę w poważaniu... głębokim dodajmy do tego to jest jak jest....
  • Re: Wiadomym było Autor: ~belagio [83.31.253.*]
    wcale nie przerzuca z konta na konto, caly czas zwieksza swoja i granda liczbe akcji, raporty mowia o tym, swoja droga to dobieranie wyglada slabo, bo jak na takiego goscia to skubie jak kura w betonie, ale fakt faktem ze dobiera, oficjalnie tez nikt nie schodzi z akcji, pomijajac moske ktory moze puszczac bez infa, widzialem juz podobne cuda na kompapie, jestem dobrej mysli,
    nie zgadzam sie z toba ze lipka ma firme w dupie, gosc jest cwany niewatpliwie, ja mam do niego zaufanie i mozna p[owiedziec ze ma rowniez szacunek do goscia,
    pozdrawiam inwestorow
  • Re: Wiadomym było Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    dziękuję za konstruktywna krytykę, mam nadzieje ze masz racje
  • Re: Wiadomym było Autor: ~arojzy [78.88.120.*]
    Bardzo (w końcu) merytoryczna dyskusja.

bravo panowie....

pozdrawiam świadomy akcjonariat :)
  • Re: Wiadomym było Autor: ~miro [77.65.36.*]
    Człowieku skąd Ty się urwałeś, biadolisz w każdym poście jaka to firma zła, a później się dziwisz, że kurs spada jak tylko zwiększasz nerwowość do tego wszystko zwalasz na prezesa. Naganiacz na spadki !!!!
    Czy można być większym debilem ????? Czy tylko udajesz niezadowolonego akcjonariusza. Przecież jego transakcję muszą być informowane w związku ze zmianą posiadanych akcji, a jak narazie nic nie pisze, żeby coś sprzedał.
    dzisiaj poszła dobra wymiana na 8,63 dobry 3000 papiera, podejrzewam, że to ktoś z zarządu. Dobry inwestor teraz siedzi cicho i daje nerwusom zbijać, bo za mała kasę ludzie nie boją opylić. W momencie jak kurs się spłaszczy to znak do wejścia. :)
[x]
KOMPAP -2,54% 23,00 2026-03-04 09:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.