nie wiem czy 0,4 do wynikow jest mozliwe. widac ze podaz jest duza. mozna bylo poczekac z zakupami na 0,26/0,25 a moze nizej. dziwne to wszystko. mam nadzieje ze nikt na gowna nie sprzedal w papierku. wydawalomi sie ze wymieniaja sie towarem na poziomie 0,27/0,28.
Dnia 2011-07-27 o godz. 18:17 ~kkk napisał(a):
> nie wiem czy 0,4 do wynikow jest mozliwe. widac ze podaz
> jest duza. mozna bylo poczekac z zakupami na 0,26/0,25 a
> moze nizej. dziwne to wszystko. mam nadzieje ze nikt na
> gowna nie sprzedal w papierku. wydawalomi sie ze wymieniaja
> sie towarem na poziomie 0,27/0,28.
pod koniec października zeszłego roku kurs wystrzelił do 0,36zł wtedy zaczęły pojawiać się te informacje o kontraktach od tego czasu horyzont z lekkim osuwaniem aż do dzisiejszych 0,26zł
wyniki za IV kw 2010 i I kw 2011 potwierdzają że te kontrakty to nie tylko przewalanie kasy ale i wzrost rentowności
spadek kursu trwale poniżej 0,26 będzie świadczył, że ze spółki wychodzą nie tylko drobni ciułacze - tak sobie myślę
no ale wychodzenie w tymmomencie nie ma sensu. chyba ze sie wie cos czego my nie wiemy. jeszcze o jakich wiekszych inwestorach tu mowa. miał to jakis fund?chyba nie. przeciez tu skokowo idzie wszystko do góry. wiec jezeli ma byc dobrze to czemu jest tak zle?
Dnia 2011-07-27 o godz. 21:14 ~Wlad napisał(a):
> pod koniec października zeszłego roku kurs wystrzelił do 0,36zł wtedy zaczęły pojawiać się te informacje o kontraktach od tego czasu horyzont z lekkim osuwaniem aż do dzisiejszych 0,26zł
wyniki za IV kw 2010 i I kw 2011 potwierdzają że te kontrakty to nie tylko przewalanie kasy
ale i wzrost rentowności spadek kursu trwale poniżej 0,26 będzie świadczył, że ze spółki wychodzą nie tylko drobni ciułacze - tak sobie myślę
-------
nie chcę być niegrzeczny ale wyrażeniem "nie tylko drobni ciułacze" chyba trochę przysłodziłeś spółeczce ;)
nie licząc prezesa nie sądzę żeby siedział tu jakiś *wieloryb*. kurs osuwa się nie z nadmiaru podaży a przez wycofanie popytu... transakcje nie powalają wolumenem, 90% jest do 10k szt ;)
a może nawet 99% transakcji to te do 10k szt, nie zmienia to jednak myśli:
"no chyba że te wszystkie certyfikaty, fundusze, nowe branże i technologie to jedna wielka ściema jak enron ;)"
p.s.
ale jak już pisałem, daj Ci Boże 40gr... baa, niech leci nawet na 4,40zł - do wyników 20 dni
karwa fa co tu sie dzieje koledzy? albo chca wyniszczyc malutkich i przerzucaja z worka do worka na nizszych poziomach albo ktos wali z dwururki przed wynikami i wtopą? co sadzicie?
spokojnie tygrysie.walenie z dwururki trwa juz jakis czas. sesje takie jak dzisiaj nie maja dla mnie zadnego znaczenia. troche papiera zostalo zmielone. kurs spadł jedynie o grosz, dwa. to na pocieszenie.
Cena 26-27 to absulutne minimum dla tej spolki, no chyba zeby doszlo do jakiejs swiatowej katastrofy gospodarczej, to wtedy by spadlo, na zasadzie masowej paniki.
No, ale jak slychac Jankesi sie dogadali, wiec nie powinno byc najgorzej.