Co według was jest tu teraz przerabiane?
Czy w grandzie są leszcze, co wg wczorajszego info i dzisiejszego kursu wtopili 5 tysiaków? Czy tylko wczoraj dokupili sobie amunicji do zbijania kursu?
Dziś szła gra na zwałkę, takim cykaniem 70,100,100,100,90szt.
Obroty od dwóch dni dość duże...
Znamy już opinie karsyka, ja mam jakieś tam swoje zdanie, ale może jeszcze zwłaszcza panowie k-b i w. się wypowiedzą;)
W. to ja??
jesli tak to uważam ,że to zabawa aby wyciągnąć trochę akcji przed okresem zamkniętym.
Dostateczną rekomendacją są zakupy Prezesa i Grandu (prosze policzyć ile kupili)
Siedzą w środku i dokupują??
Poczekam na 30 08 oraz wynik za cały rok . Poniżej 8,75 dokupuję i jestem przekonany ,że na koniec roku bedzie 12 a nawet więcej!
To jest moje prywatne zdanie i tak je proszę traktować!
wywolany do tablicy-dolaczam sie-my private opinion is top secret.inwestorzy krotkoterminowi maja problem.bo kurs za mocno sie osunal i to wlasciwie bez obrotu.ja naleze do dlugoterminowych na tym papierze po przejeciu tych 2 duzych drukarni i plyne z rynkiem i byc moze zobacze jeszcze 7 zl.zostaje tu na dluzej bo decyzje juz dawno podjalem w razie 7.5 dokupuje.naczalstwo wlacznie z waldkiem kupowalo wyzej i wiedza co robia.takie sa niestety uroki plynnnosci tak przy tych groznych zawirowaniach kompap ladnie sie trzymal.ale ktos popuscil i to wszystko/pozdro
I to ma być giełda ? To jakaś prywata.
Czytam te wypowiedzi ( w informacji) a tu spekulanci,
manipulanci hulają,
a Prezes ani Grand nie mają tu władzy,
do tego zakup w/w jest kontrowany przez spółdzielców,
a okres zamknięty to kurs poleci bo muszą nazbierać tanio
przed raportem.
Czy tak ma wyglądać giełda, kto tu rządzi?
czyżby krętactwo, oszustwo, fałsz, obłuda.
Co by nie mówić to obniżają kurs pod Walne
i jak to się ma do analizy technicznej, wskaźników,
wykresów itd. ... ni jak ...
Ech i co teraz ? ... bolesna strata...
powiem tak .... 5 tygodni to może byc wszystko ....... dopiszą wartość godziwą nabytych aktywów i co .... podziała ...... po olsztynie nie podziałało ...... wolałbym żeby pokazali przychody i zyski z działalności podstawowej co napewno sie stanie ale jeszcze nie koniecznie teraz musi posprzątać a te zobowiązania wobec pracowników obciażą bardzo wyniki w najbliższym czasie ......... co nie znaczy że kurs nie pójdzie do góry ......oczywiście ....... oczywiście
zobowiązania swoją drogą, ale są tylko na pewien okres, później spółka już ostro kręciła i Lipka to wie dlatego teraz skupuje, pewnie jeszcze będzie dokupował, bo nie sądził że tak nerwowo będzie. Teraz jest spółka w metamorfozie i po promocji :). Radzę zobaczyć jak przy mały obrotach spadał Pekaes, a przy 5 zł jedna osoba zarzuciła 2 mln i zaczęła się jazda.
Wert, to samo pomyślałam co do wątku Oli:) Póki się straty nie zrealizuje - straty nie ma... I tego się trzymam i .... TRZYMAM!! Przyjdzie czas na żniwa...
Jaja sobie robicie, że główni akcjonariusze zbywają akcje :):)):):):)). Oni teraz dokupują, a nerwusy skupują radzę powoli skupować 7-8 to absolutne minimum. Później odbicie,a dalej to od USA zależy. A dalej UE, do końca roku może być tułaczka.
komplety brak jest działań prezesa mających zainteresować rynek kompapem, i stąd zwała brak jest popytu bo rynek nie widzi co sie dzieje a nie dzieje sie nic wiec pod co grac....kolejny raz po 24mln "okazyjnie nabytej firmy" to nie przejdzie drugi raz. aczkolwiek mam nadzieje ze ktos z rozsądnych ludzi weźmie sie w garsc odsunie prezia na bok przejmie ster wy wyprowadzi firmę na głębokie wody bo teraz to żenada co sie wyprawia. kompap dryfuje a jak sie otwiera z rana to zlecenia koncza sie na 100szt za 1,01zł....hello chyba nie tak miało to wygladać
A po co ma rynek interesować, tym bardziej jakiś pionków, kolo w sumie ma jakiś 1 mln akcji, dlatego jakimiś szczawiami się nie przejmuje i dokupuje. A jak szczawie chcą zainwestować to się konkretnie i szczegółowo interesują planami spółki,a nie wchodzą na górce i czekają na kolejne info i zwalają na prezesa. Radzę się samemu zainteresować spółką, a nie płakać na forum.
Przecież kolo ściemnia żeby zbić, teraz jest bardzo atrakcyjna cena, typowy naganiacz co niby posiada akcje i niezadowolony z firmy, fakt jest taki, że Lipka zapowiadał po metamorfozie w tym roku przychody dużo większe około 80 mln, a po sprzedaży w Kwidzyniu jeszcze lepsze zyski.