• nie za wysoko? Autor: england04 [82.37.100.*]
    Dajcie cos kupic...Poczekajcie....
  • Re: nie za wysoko? Autor: ~evi [193.203.56.*]
    Ja kupowałam na debiucie po 7,70 i dalej będe trzymać. To bardzo dobra inwestycja.
  • Re: nie za wysoko? Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    England hahaha. Nie rozśmieszaj mniej.
    Przez pół roku mogłeś łykać w przedziale 6-4zł, a ty teraz się obudziłeś.
    A myślałem, że więcej będzie towaru do 10zł. A tutaj widzę, że pustki.
    Tak jak napisałem w innym poscie. Tutaj FF = 0%. Bo wszystko w mocnych rękach.
  • Re: nie za wysoko? Autor: ~kla [81.210.37.*]
    Nie podniecajcie się za bardzo. Już kilka razy poszło przez jeden lub dwa dni w górę i później stopniowo minus do 4-5 zł. Wolałbym już stabilny wzrost o kilka procent dziennie niż takie wyskoki +30-40%. To nigdy dobrze się nie kończy.
  • Re: nie za wysoko? Autor: ~Broader [109.243.161.*]
    Dnia 2011-07-25 o godz. 13:35 ~kla napisał(a):
    > Nie podniecajcie się za bardzo. Już kilka razy poszło przez
    > jeden lub dwa dni w górę i później stopniowo minus do 4-5
    > zł. Wolałbym już stabilny wzrost o kilka procent dziennie
    > niż takie wyskoki +30-40%. To nigdy dobrze się nie kończy.

Jasna sprawa. Ot, taka radość spontaniczna, bo miłe jednak te informacje....
    A wyskok ten może być kluczowy. Wszak do trzech razy....
    Jeśli 1mln akcji faktycznie pójdzie po 13pln to troszkę dziwne byłoby sprzedawać po 6 czy 7pln, prawda? Jeśli 1mln jest atrakcyjny po tej cenie, to nasze 1k, 10k czy 50k może być równie atrakcyjne
    Poczekajmy na informacje o zakończeniu emisji-prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu. To będzie impuls do ceny dwucyfrowej. Może się też okazać,że również w tym tygodniu (na podstawie zapłaconej kwoty) poznamy wynik Fesenko za II kwartał- dzieląc kwotę przez 8. Przypominam,że komunikat o zapłacie za RO został podany 2 dni po ustaleniu ceny emisyjnej akcji serii C. Dzień ten wypada pojutrze(siłą rzeczy), czyli w środę. :)

No i zapomniałbym: Po raz pierwszy mamy wyraźny komunikat ze strony spółki,że to jednak wycena 13pln jest bardziej adekwatna dla spółki i nie jest to tylko czcze gadanie, ale stoją za tym konkretne czyny.
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.