Cos czzuje po kosciach ze oto zbliza sie czas astro ale moge sie mylic moje kosci nie sa jeszcze tak stare :p aaa te 355 K sztuk na 2 fix to moje ;) tylko z tego co widac z arkusza to ktos wychodzi podkladajac sztuczne kupno zeby Ski dorzucac ale skoro dla niego jest dobra to cena to Ok -dla mnie tez
Czekamy na emisje i na przejscie na glowny , ciekawe z czym to sie bedzie wiazalo - emisja akcji'?a jesli to po ile? po te rekomendowane 11,2zl ?
Re: no to... Autor: ~debil gieldowy [178.42.204.*]
jako ze w Tobie wiecej z downa niz z upa zwroce ci uwage na drobny szczegol - podajesz te cyfry w kolejnosci odwrotnej i nie zauwazasz ze kurs jest dwucyfrowy :D
Re: no to... Autor: ~debil gieldowy [178.42.204.*]
jak swiadomy akcjonariat nie chce oddawac papieru to kazda sztuczka dobra aby go do tego sklonic, na razie musza wyprobowac wszystkie metody aby sie przekonac ze nie dzialaja ;D fajnie bedzie za to jak czasu zabraknie i ten papier zostanie jednym zleceniem w ostatniej chwili zdjety ;D
w sumie to znaczy tez ze ktos kto ma calkiem sporo papieru chce zwiekszyc swoj stan posiadania tylko ze pazernosc zaslepila mu zdrowy rozsadek ;)