• zobaczcie sobie Nanotela Autor: ~Aldabert [79.163.119.*]
    a nie jakąś wydmuszkę klona, nie naganiam, ale sam jestem drobnym akcjonariuszem, nie wykluczam też kupna klona w przyszłości, gdy cena akcji się urealni. inwestujcie w spółki z fundamentami. Decyzje podejmujemy sami....
    Na NC nie wiadomo w którą stronę pójdzie kurs, więc warto inwestować w spółki z mocnymi fundamentami, nie naganiam, rozważcie i podejmijcie decyzję.
  • Re: zobaczcie sobie Nanotela Autor: ~antrob [109.243.152.*]

poziom na jakim zatrzyma sie kurs NANOTEL to okolice 1,1x-1,2x zł , to daje gwarancje wzrostu,zbyt wieleu wywalic chce w okolicach 3,5-4 zł,oj bedzie krwawo ,ale cóz to jest NC ,damy rade i bedzie dobrze,narazie KLON ma pieknaa perspektywe wzrostu ,duzego wzrostu
  • Re: zobaczcie sobie Nanotela Autor: ~Aldabert [79.163.116.*]
    witam,
    a robiłeś wycenę klona? do ilu twoim zdaniem wzrośnie? Z mojego doświadczenia wynika, że ci którzy obejmowali po trzy zł muszą teraz uśrednić i czekać jakieś pół roku, chyba, że klon będzie jeszcze grany, ale do ilu podbiją? do dwóch, żeby Ci co weszli wyżej nie mogli sprzedać? Jeśli nawet będzie wyżej, to czy zdążycie sprzedać i komu? Czy nagle nie staniecie się chciwi?
    Co do Nanotela to raczej nie spadnie do tego poziomu co powiedziałeś, dla mnie niestety, bo nanotel jest w kręgu mojego zainteresowania. Zresztą tu nie chodzi o Nanotela czy Klona. Nie widzicie co się dzieje na debiutach? Pamiętacie Rajdy, wspomiane tu na którymś z watków teliani?
    Jak pisałem wcześniej, nie wiadomo jak zachowa się kurs, ale życzę Wam jak i sobie dużuch zarobków.
    Zapraszam do dyskusji.
    pozdrawiam
[x]
KLON 0,00% 1,40 2025-09-10 09:31:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.