pewnie że spadnie poniżej zeta, tylko zanim to nadejdzie pare razy podskoczy może nawet do 2 zl. Przecież to jest NC, zarabia sie na spadkach i wzrostach..
Gdy giełdą będzie zarządzał ten rudzielec, a drugi rudzielec będzie rządził krajem, to niestety takie wałki jak tutaj czy na Petrolinvescie lub Mobile Partnerze będą jak najbardziej możliwe, gdyż oni sami w tym uczestniczą !!!
Dlatego 9 października macie możliwość wybrać uczciwych ludzi, czy Zbycha Ziobrę I Jarka Kaczyńskiego...
Od razu się wezmą za ten syf jakim jest polska "giełda", a raczej banan !!!
nie bogacze tylko zlodzieje zwyczajni, moze kiedys ich ktos tez zalatwi, zycze im tego. odkad pojawil sie na gieldzie Tymochowicz-szuler na NC coraz wiecej wchodzi ludzi bez honoru.
martwi mnie ta nowa emisja... trzymam do poniedzialku... jessli nie bedzie zielono, sprzedaje i zapominam... stracilem juz na tym cholerstwie 2/3 kasy!!!
MBP nim spadlo na 30gr to wczesniej kiedy bylo jeszcze PDA uroslo z 80gr na 7zl jak widac wszystkie pda rosna o ok 1000% przyklad : mba, teliani, smkeshop a teraz pewnie i klon urosnie 1000% czyli z 1zl na 10zl
co on zmieni? sam raport to nie wszystko ,Klon jako firma działa ,ale nic ciekawego sie nie dzieje ,zobacz ERG ,tez raporty dobre a nawet bardzo dobre ,papier zleciał w dół,a erg ma większy potencjał możliwości....masakra ,....nikt mocny tutaj nie siedzi tylko mu "ulica",jedynie coś kombinują DT i tyle ,sami przewalają papier, kurs opada pod własnym ciężarem ,wystarczy zobaczyć wykres ,miałem nadzieje ze może dzisiaj coś sie ruszy ale to tylko pozory ,leci i koniec .
do fokusa- duzo masz tegej makulatury? ja masz srednią? liczysz sie z tym ze kurs poleci na pysk jak bedzie odcięcie PDA?tu juz nie bedzie wysoko moz dojdzie do 1 zł ale to moze,kurs osunie sie na poziomy 0,3x zł i wtedy bedzie odbicie ,takie sa realia ,obym sie mylił ja mam troche tego smiecia ,uciekłem jak zaczeło sie zwalac na poziomie 1,09 -1,15,kase wsadziłem w inne papierki które dały juz mi ponad 190% zysku od tej pory ,pomysl o innej lokacie kasy
Może masz rację a może nie .
Klon jak i inne spółki spadły na pysk .
Ja też posiadam ten papier i jestem zły ponieważ mam go bardzo dużo, Ale nie pisze głupot że już nie urośnie.
Ten papier jeszcze będzie wysoko ale tego ni wie nikt.
Rynki uświadomiły w jakim kryzysie jesteśmy i będziemy jeszcze przez parę lat, a co do Klona to trzeba czekać (patrz na BPC- też skreślona spółka ale minął rok i z 0,25 na 0,90) to jest tylko przykład tu może być podobnie z 0,60 na 2zł.
Dnia 2011-08-08 o godz. 13:25 Radkey napisał(a):
> Inwestor od siedmiu boleści 190% hahahahahaha.
Może masz
> rację a może nie .
Klon jak i inne spółki spadły na pysk .
> Ja też posiadam ten papier i jestem zły ponieważ mam go
> bardzo dużo, Ale nie pisze głupot że już nie urośnie.
Ten
> papier jeszcze będzie wysoko ale tego ni wie nikt.
Rynki
> uświadomiły w jakim kryzysie jesteśmy i będziemy jeszcze
> przez parę lat, a co do Klona to trzeba czekać (patrz na
> BPC- też skreślona spółka ale minął rok i z 0,25 na 0,90)
> to jest tylko przykład tu może być podobnie z 0,60 na 2zł.
masz racje ze rynki uswiadomiły nam co sie szykuje ,co do zarobku to zarobiłem w ciagu 2 tyg nie roku lub dwóch lat ,ja zarabiam zawsze nie wd...piam,małymy łyzeczkami a le często ,taki ze mnie inwestor