Dnia 2011-07-22 o godz. 11:00 ~ss napisał(a):
> to wywal z 3 k akcji to zwalisz kurs na 10 zeta
hehe :)
> aż miło bedzie jak wig 20 poleci na 2600
jak bedzie
> wyskakiwac z tego Titanica hehe ;)
na 8, 40 czekam :)
pierdolo, zacznij sledzic kurs zamiast spamowac na forum to przynajmniej "zauwazysz" znaczne ukryte zlecenia w okolicach 11,20 takze nie pird... glupot dzieciaku
Ile razy będziecie jeszcze w kółko powtarzać to samo? I kogo to interesuje,na ile się "ustawiacie"? Każdy temat,który powstanie zawalacie postami typu " ustawiam się na 8,40",a po chwili "nie,nie,niżej na 5 zł"? Kogo to ku**** obchodzi? Mówicie,że inni ludzie na tym forum mają po 15 lat,a sami bredzicie,jakbyście mieli tyle. Ile przeciętnie mamy akcji na tym forum,każdy z nas posiada od 1k do może 30 k max? Nasze akcje nie są w stanie zmienić kursu,a tymbardziej wasze gadanie w kółko o tym samym. Pozdrawiam akcjonariat!
Dnia 2011-07-22 o godz. 11:22 ~Klex napisał(a):
> Ile razy będziecie jeszcze w kółko powtarzać to samo? I
> kogo to interesuje,na ile się
> "ustawiacie"? Każdy temat,który powstanie
> zawalacie postami typu " ustawiam się na
> 8,40",a po chwili "nie,nie,niżej na 5
> zł"? Kogo to ku**** obchodzi? Mówicie,że inni
> ludzie na tym forum mają po 15 lat,a sami
> bredzicie,jakbyście mieli tyle. Ile przeciętnie mamy akcji
> na tym forum,każdy z nas posiada od 1k do może 30 k max?
> Nasze akcje nie są w stanie zmienić kursu,a tymbardziej
> wasze gadanie w kółko o tym samym. Pozdrawiam akcjonariat!
Jeszcze 15 nudnych sesji a później się okaże. Mam nadzieję, że chociaż do 13.5 dobijemy.
Pierwszy pakiet kupiłem w okolicach listopada po 6.80, Później co jakiś czas dokupywałem. Teraz mam średnią 11.2 i jestem praktycznie na O%.
Wartość księgowa spółki w I Kwartale to 8,373PLN. Przy krachu na rynkach...to niestety
jest kurs realny!!. Rzadko kiedy chce kto sprzedawać poniżej wartości tej, w miare bezpiecznej!
Ale jak panika...to i bywa, że znacznie poniżej...i wówczas wychodza na łów łowcy jeleni!!!
Cała reszta w ryncach inteligentnych inwestorów...czasem może jednej, ale konkretnej dłoni!!! :-)
W tym wątku naliczyłem już kilka potencjalnych nominacji do złotej czcionki sezonu! Tak trzymać Panowie, trochę śmiechu się przyda, bo spółeczki puki co nie przynosi powodów do zadowolenia.
Dnia 2011-07-26 o godz. 19:10 ~łowca jeleni napisał(a):
> Wartość księgowa spółki w I Kwartale to 8,373PLN. Przy
> krachu na rynkach...to niestety
jest kurs realny!!. Rzadko
> kiedy chce kto sprzedawać poniżej wartości tej, w miare
> bezpiecznej!
Ale jak panika...to i bywa, że znacznie
> poniżej...i wówczas wychodza na łów łowcy jeleni!!!
Cała
> reszta w ryncach inteligentnych inwestorów...czasem może
> jednej, ale konkretnej dłoni!!! :-)
chyba zapomniales o wezwaniu z cena 11,50zl; kolejny fantasta