A nie mówiłem, 0,7 tuż tuż, jak latało po 1,2 pisałem o tym, że to się stanie. Cóż 300 kilo kupione po 1,10 ma teraz wartość 90 kilo mniejszą. Ale was wykiwali pięknie.
Naprawdę myślicie, że dadzą wam zarobić? No niech ktoś wreszcie odpowie.
Na razie cała zabawa na wasz koszt.... BUHAHAHAHAHAAAA....
Średnio rogarnięta małpa widzi,że spółka jest w trendzie spadkowym i jakiś mitologiczny pajac świruje szympansa w trampkach,że jego wpisy zwaliły kurs.Fakty i mity się mięszają.Ktoś bawi się kursem,ale kto?
ktos kto chce tego nabrac do koszyczka bo zarobi na tym 200%bez problemu... im wiecej nazbiera tym wiecej zarobib po co sie dzileic skoroc samemu mozna wycenic spolke? ktos kto ma kase teraz to robi interes zycia a pozostali moga patrzec....
wróciłem po kilku dniach i zostałem mitologicznym szympansem w klapkach!
już się przestraszyłem, że coś nie Halo, ale patrząc na obroty jestem spokojny - kilka spanikowanych osób sprzedaje, ale nikt nie kupuje - czyli w normie; mielibyście rację z tą kontrolowaną wyprzedażą, gdyby obroty były inne - i powtarzam ostatni raz, że to wahnięcie to moja zabawa; kiedy wyniki za II Q? Może to jakoś rozrusza kurs
z przymrozeniem oka czytalem co pisal Pan Icek ale obecnie jestem w stanie uwierzyc we wszystko...:D przy jakich cenach bedzie jakies zainteresowanie pronox wali do gory my w dol:D:D ja pier....
macie racje, herakles tez ma 100% racji, ja nie zaklinam rzeczywistosci jasne ze ze nie obchodzi ich taki leszcz jak ja bo i dlaczego... ale ja pierdziu to jest przesada... maja kase i CZAS chca nazbierac dla siebie i sami sobie wycenia nie maja powodu zeby dac zarabic pozostalym... ten sypnie kilko ten spypnie itakpowoli zbieraja a potem pozbieraja szybko tych co sie ustawili i tyle...
:)) ja bym sie nie zdziwil jakby nawet po 1 gr nie chcieli :) to jest ntt tu wszystko jest inaczej fenomen gieldy
ten kto ma teraz porzadna kase moze zrobic na tym interes zycia jak to dobrze rozegra
leszcz jak ja moze tylko czekac az cos ze stolu panskiego skapnie, znam swoje miejsce jesli Ci o to chodzi Heraklesie