pamiętam jak kiedyś siedziałem na Energopolu południe po katastrofie na opcjach i prawie bankructwie zaczęli zdobywać kontrakty jeden za drugim a kurs długo długo nic kilka miesięcy kapitalizację mieli około 40 milionów a nazbierali kontraktów na ponad 100 milionów i jak wypaliło to dało 150 % teraz Nano wart 2,5 miliona ma kontraktz na 4 milionz okolo i dopiero lipiec tak wiem wiem ale
niestety
na dziennym macd sygnal sprzedazy
spadki na duzym wolumenie
dzis slaby wzrost przy znikomym obrocie to dobrze nie wrozy
wg mni nanotel jest w duzej formacji trojkata opadajacego co nie wrozy dobrze
na MACD takowy sygnał padł już po sesji 18.07 teraz tylko przeszedł przez linię 0 niewiele ją naruszając (lepiej jest trzymać się linii sygnalnej)
wczoraj mieliśmy białą świecę na dużym wolumenie co jest pozytywne i może świadczyć o wyhamowaniu spadków, dziś mamy wzrost, a do wyników coraz bliżej..
wiesz na wyniki to jaa bym nie liczyl ze beda dobre moze zarobili z 10tys w ostatnim kwartale
znajomi krolika juz dawno by wiwndowali kurs gdyby mialybyc dobre wyniki
prawda jest taka ze nanotel - bierze same ochlapy niskorenotwne zlecenia w dodatku jako podwykonawce czyli jest na samym koncu lancucha pokarmowego ze stolu dostaje okruszki................
poki co od debiutu jestemy w trwalym i bardzo mocnym trendzie spadkowym
w dodatku kupa ludzi ubrala sie powyzej 2,5 teraz sie wysypuja w takim tempie zajmie to miesiace
przy kapitalzacji 2,5 miliona przychodó będą mieli o 100 % więcej niz rok temu rozumiem nadmuchana bańka razy 10 ale teraz na wykresie powstaej coś na wzór ORGR