kurde kupowala a nie kupuje kolego patrzy sie w przyszlosc a nie przeszlosc ale jak tacy inwestorzy sa tu jak Ty to juz rozumiem dlaczego kurs tak nisko jest........tyle!
jak Wam nie pasuje ta spółka to przecież możecie sprzedać w każdej chwili...
a nie pisać toksyczne komentarze...Co to za spółka-każdy wie
dziećmi chyba nie jesteście
ta cena to cały czas śmiech na sali,ja niewiele dobrałem bo mam te akcje już około dwa lata no ale nie mogłem się oprzeć żeby nie dobrać po 13 zeta :)
pozdrawiam wytrwałych
Genialny ruch , marsz na polnoc a moze galop w tym roku prawie pewne 35-40 tylko pozniej , ci co sprzedali - najzwyczajniej przegrali , coz ich sprawa byli ostrzegani
moim zdaniem sprzedaz mostostalu to bardzo dobra wiadomosc...i badzo dobrze ze poczekali z ta informacja az do dzisiaj kiedy chyba rynki zaczynaja sie uspokajac (szkoda ze przegapilem to info na sesji)... ładny pieniadz wplynie do firmy... pozatym sprzedaz jakis działek....kolejna kasa - jezeli maja jeszcze wyniki operacyjne na konkretnym plusie to ten rok zapowiada sie z niezlym plusem - pytanie na co przeznacza te kase? jezeli z głowa to WK powino wzrosnac a nie spasc - zaczyna sie robic ciekawie
a nie mowilem ze cierpliwosc poplaca gdzie Ci co opluwali wysmiewali itp pozdrowienia dla Emilio i Luki dwoch gosci co trzymalo moja strone dzieki za to
jak może kurs iść w górę przy takich inwestorach? co zyskali wczoraj dzisiaj oddali pogłupieć można jakich informacji chcecie ? zawsze źle obojętnie co się dzieje
no to kisimy dalej :) jak będę miał 40 lat a będzie to za lat 14 to Ropki będą po 40 PLN i wtedy wypłacę. Chlercia ale sie znów dusimy, zupełnie jakby ta informacja nie wpływała na wyniki. a przestrzegałem przd wybiciem i cofnięciem. codziennie +1 to daytraderzy nie będą realizować zysków.