Nie sądzę, patrząc racjonalnie to uważam, że kurs za jakiś czas będzie powyżej 20 zł. Nie sądzę również, żeby osoby ze środowiska Leszka, jak również on sam patrzał na to, jak jego portfel spada. Posiada on cały czas powyżej 50% w tej spółce. Polecam w miarę możliwości cały czas dokupywać i uśredniać kurs. Myślę, że kto wytrzyma ten bardzo dobrze zarobi i to ponad 100%. DO NIECIERPLIWYCH I ZDESPEROWANYCH: jeżeli w danym momencie nie potrzebujecie pieniędzy to nie sprzedawajcie, pamiętajcie, że na giełdzie nie ma zysku ani straty dopóki nie sprzeda się akcji i pamiętajcie, że "należy kupować ilość akcji, a nie ich wartość w danej chwili, to ciągle przecież ta sama ilość akcji, i że pieniądze nie są rzeczą rzeczywistą" - Warren Buffet - najbogatszy inwestor świata.
Robert, uważaj co piszesz, bo jeden już mnie chce podać do KNFu, a ja go do sądu, właśnie za to, że różnimy sie zdaniem na temat ceny.
A tak na poważnie, to zgadzam się z Tobą, że kiedyś będzie po 20, pytanie tylko kiedy;
LC na pewno coś wymyśli, tylko że wiele zależy też od ogólnej sytuacji na rynku. On ma czas, a tutaj nie wszyscy.
Ja bym dokupiła, ale juz dokupiłam po 15, 14... a dzisiaj zapisałam się na CE.
W spółce zachodzi wiele zmian, pytanie dlaczego odchodzą, bo takie "z powodów osobistych" nie bardzo to wszystko tłumaczy.