• Generali OmniProfit Autor: ~mario [89.230.152.*]
    Witam
    Nie myślałem że bede kiedyś pisać takie słowa.
    26 czerwca wysłałem do generali wniosek wypłatą z konta dodatkowego , i panowie i panie wczoraj dopiero dostałem pismo przysłane listem, iż muszę dosłać czy uzupełnić dokumenty , z poświadczeniem tożsamości. Skręca człowieka na myśl ile % kasują co miesiąc za zarządzanie jednostkami , a jak przyjdzie wniosek nawet maila nie łaska wyłać czy zadzwonić , bo nr tel też maja by to przyspieszyć bo skoro wyplacam to mi kasa jest potrzebna . Jestem tak wpieniony na tego rodzaju produkty ze raczej zadnego już nigdy nie wypiszę . Pismo też napisane z automatu hehe najlepiej mieć w D.
    Jak dla mnie żenada 0 kontaktu 0 dbania o klienta .
  • Re: Generali OmniProfit Autor: ~mario [89.230.152.*]
    tu znalazłem biura maklerskie ktore nie pobieraja kasy za zarzadzanie w przeciwieństwie do tych złodzieji http://kierunekzysk.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=89:prowizje&catid=46:gdzie-inwestowa&Itemid=82
  • to jakaś firma charytatywna? Autor: ~antydoradca [83.29.253.*]
    Mnie tam uczono, że darmowych obiadów to nie ma......
  • Re: Generali OmniProfit Autor: ~vnb [83.7.203.*]
    Proponuje ci kolego zerknac na akcjonariat CPenergia.Twoj Generali wlasnie topi twoje skladki ! Ale to norma gdy banda zlodziei inwestuje nie swoje pieniadze.Kupowali ponad milion akcji w cenie okolo 6 zl.Obecny kurs to 1,09 zl.
  • Re: Generali OmniProfit Autor: ~milena90 [212.76.49.*]
    Nie wiem czy rzeczywiście Generali topi Twoje składki jak ktoś tutaj zauwazył, ale to widać było ze jednak to Twoje niedopatrzenie a nie ubezpieczyciela. Najłatwiej jest na kogość zgonić, ale moim zdaniem w tym przypadku ubezpieczycielowi nie powinieneś niczego zarzucać.
  • Re: Generali OmniProfit Autor: ~Pern [85.222.86.*]
    Ale weź opisz po ludzku krok po kroku, bo na razie to ja tu winy ubezpieczyciela nie widzę i w ogóle niespecjalnie wiem o co chodzi. Bo jak będziesz bluzgał tylko to do niczego nie dojdziemy.
  • Re: Generali OmniProfit Autor: ~elizza8 [89.67.136.*]
    Wiadomo ze najłatwiej jest krytykowac bez specjalnego uzasadnienia dlaczego akurat mamy takie zdanie na temt ubezpieczyciela, a to własnie jest najgorsze, bo tez takie mało wiarygodne.
  • Re: Generali OmniProfit Autor: ~Vosku [85.222.86.*]
    Ej, ja tam brałem u nich Beneficio i na razie nie narzekam, więc nie wiem w czym problem...
  • Re: Generali OmniProfit Autor: ~kilka33 [80.238.108.*]
    A czy ktos z Was moze wykupował ubezpieczenie w Generali >?
    jestem ciekawa czy warto przechodzić do tak dużej firmy i jak wygladaja składki ?