• Lecimy że hoho Autor: ~mra [46.186.49.*]
    Kiedyś w końcu musi być odbitka ale ciekawe ile będziemy na to czekać... jak obstawiacie? ;)
  • Re: Lecimy że hoho Autor: ~atc_trader [31.60.244.*]
    nie wiem dlaczego nie spada. coś jest nie tak
  • Re: Lecimy że hoho Autor: ~toldo00 [46.151.23.*]
    z a m k n i j sie spamerze ! spadaj na cerabuda , dawno cie tam nie widzialem to pospamuj tam
    wciśnij capslock bo słabo cie słychać jełopie. twoje posty są za to bardzo merytoryczne. zamiast samemu coś mądrego napisac to tylko czytasz i pokrzykujesz na innych. porządzić to sobie mozesz swoją starą (jak ci pozwoli) albo u siebie w kiblu
    a i co ty madrego pajacu piszesz? napisz choc jedna rzecz...
  • Re: Lecimy że hoho Autor: ~mra [46.186.49.*]
    niezła strata była na sprzedaży co? ehhehe teraz myślisz, że zaszkodzisz tym którzy cierpliwie czekają i w przeciwieństwie do ciebie nie zesrali sie po nogach. Cierpliwość popłaca i nawet jeżeli jeszcze spadnie to zbliżają się piękne dni wzrostów;)))
    to do mnie było?
  • Re: Lecimy że hoho Autor: ~mra [46.186.49.*]
    jak widać rozumem nie grzeszysz. A niby do kogo jak nie do ciebie!?
    co do twojego wczesniejszego komentarza dla sprostowania - oczywiscie że nie sprzedałem. ani sztuki.
    troche pokory mały człowieczku. następny buntownik z 500zł w portfelu. powodzenia.
    umiesz act naganiac:P jak rosnie to wielce puszczasz ironieczemu to nie spada itp, a jak spada to siedzisz cicho i srasz w gacie bo strata boli ha
  • Re: Lecimy że hoho Autor: ~atc_trader [31.61.128.*]
    rozumiem że moja strata na teliani sprawia ci przyjemność. na giełdzie tak bywa że czasem się traci. rozumiem że ty straty jeszcze na giełdzie nigdy nie dosiwiadczyles i jestes tutaj mega zarobiony. i wszyscy tutaj są mega zarobieni. tylko ja mam stratę. czy tak?
    nie wiem jak budujesz swoje portfele (o ile masz więcej niż jeden) ale tym sposobem myslenia (strata boli etc.) daleko nie zajedziesz. nie wiem od ilu lat inwestujesz na giełdzie ale styl twoich wypowiedzi pokazuje że dość krótko.
    więcej pokory chłopcze.
    co do % jaki teliani stanowi w moim portfelu strata boli dość nieznacznie ( nie powiem że nie boli, każda strata boli chyba że ciebie to nie dotyczy) ale nie mam do tych akcji specjalnego sentymentu.
    zarobie to sprzedam. tyle na ten temat
    w tej chwili nie mam akcji telliani i obserwuje z boku, ale wkur.. mnie twoje wypowiedzi , ktore sa typowo zaczepne do innych. a juz nie wspomne o naganianiu na cerabuda. tyle
    sądzisz ze cerabud nie da zarobić?
[x]
GHYDROGEN -0,50% 1,99 2026-03-11 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.