Obawiam się, że to była tylko próba utrzymania kursu, żeby za szybko nie leciało. Przy takich obrotach 40k na kupnie robi pewnie na niektórych wrażenie.
moze byc tez tak ze chce nakupic zeby zbic kurs ... bo zeby zbijac trzeba miec czyma ntt to spolka widmo nie ma tu opiekuna kursu jest samowolka, wolnaamerykanka moze byc 10 zl a moze byc 10gr...
Przy ostatniej wymianie papiera po 0,9 można było tego sporo nabrać. Zresztą widać, że ci co brali po 0,9 już zaczynają popuszczać po kilkanaście tysięcy.
ale to prawdziwy handel czy ktos sam sie wystawil i sam od siebie odkupil zeby strate zrealizowac? przez pol roku nic sie nie dzialo a nagle ktos wystawia i od razu ktos sie znajduje zeby kupic?
Słuchajcie, jeszcze raz napiszę, bo zaczynacie spiskować i trochę tutaj bałaganu się robi mentalnego; ta sesja z obrotami 450k to moja sprawka - przewaliłem nieco papiera taniej i skupiłem drożej po 90 gr - tak jakoś wyszło, bo chciałem sprawdzić, czy sufit jest mocny; niestety był jak cholera - przynajmniej jak na mnie; i tak tutaj muszę siedzieć do 2 PLN; ale od tej pory nie mam już kasy, więc ktoś inny się bawi; do wyników, do wyborów, nie widzę informacji, aby coś się miało wybijać; ale kto wie, może coś się szykuje?
dawno sie tu nic nie dzialo i przyzwyczailem sie do spokoju i nie moge sie przestawic teraz... handlu z ostatnich dni nie rozumie ale kij z tym niech sie dzieje co chce...
najmniej prawdziwe w tym, co tutaj piszę, jest mój idiotyczny nik (tak kilka lat temu przywarło, więc się pewnie kojarzę z jakimś maklerem, ale nim nie jestem) - tak, przewaliłem robiąc stratę, bo - jak już podkreśliłem - i tak jestem udupiony i muszę uśredniać; w szczegółach wyglądało to tak, że wpierw zrzuciłem 130k w okolicach 85 gr, a następnie skupiłem wszystko do 90 gr; oczywiście jest to jawna głupota i tracenie realne kasy, ale pożyjemy zobaczymy, nie mam zamiaru wychodzić poniżej 2 PLN i tyle...zero tajnych informacji, zero spisków; teraz tak jak wy czekam na ruchy większych ryb;
Ja już się przyzwyczaiłem do tego. Trend boczny trwa juz ponad rok. Ludzie są nie zdecydowani i nie wiedzą czy sypać czy kupwać. Poprawa wyników i wskazników powinna dać miarodajny sygnałdo kupna.
ze spolkie tez zadnej informacji o przetargach nic...
jesli makler ma 450k
skyline mialo ok 1mln akcji i sprzedalo chyba w umowie cywilno prawnej bo obroty w tym czasie byly male...
to tutaj nie powinno byc akcji w obrocie za duzopytanie jeszcze czy instytucjonalni co mieli ok 70% akcji po objeciu emisji nadal sa czy 4 lata temu na tych duzych obrotach wyszli? bo jesli zostali to tu moze byc ze sobie tanie akcje sponsoruja??
ktos powinien tu sprawdzic karty ....