mnóstwo ludzi nie sprzedając tego co ma dużo straci, ale z drugiej strony ci co kupią na dnie bardzo dużo na tym zarobią. Jeśli to już jest bessa, to warto sobie przypomnieć, że poprzednia zaczęła się nie we wrześniu 2008, a już w połowie 2007, kiedy to WIG20 osiągnął ok. 3900, by spaść na ok. 2500 w 09.2008 i na 1328pkt 17.02.2009r. Gdyby tej wielkości spadki miały się powtórzyć to WIG20 spadłby do ok 950-980pkt?!? Na razie największy z indeksów spadł o ok.8-9%, co pozwala traktować to jak zwykłą korektę, ale warto być czujnym. Zdrówko dla wszystkich.
"....Są jednak i pierwsze pozytywne jaskółki. Zaraz po głosowniu w Senacie agencja Fitch poinformowała o utrzymaniu topowego ratingu AAA Ameryki i stwierdziła, że ryzyko bankructwa jest „ekstremalnie niskie”...."
wszedzie pie. ........la o tym franku wkolo i na okraglo az sie rzygac chce .....)
jedna uwaga w piatek jak byla chwilowe odbicie kurs po 73 szybciutko pojawialy sie zlecenia sss i nie male wiec tak szybko odbicia nie bedzie, ale kto wie
ciekawe kiedy wrozimy na 1 zl moze na koniec roku??????? jak dobrze pojdzie, a w poniedzialek po obnizeniu retingu dla usa ulaaaa
ku.. lala miala racje 50 gr, ja tylko usredniam w dol, ehhhh
Każdy, decyzje co do swoich pieniędzy musi podejmować sam. Ja - spodziewając się tego co się może stać sprzedałem cały swój portfel akcji, które miałem, w połowie lipca. I okazało się, że dobrze zrobiłem. Jutro czekają nas pewnie ogromne spadki, ale po tych spadkach czeka nas też odreagowanie w górę, co zachęci wielu do kupna, ale może to być tylko pułapka, bo sytuacja makro na świecie jest więcej niż zła. Dzisiaj obstawiam prawdopodobieństwo długotrwałych spadków na 55%.