drodzy Państwo, spadek ceny to nie kwestia rozważań, co do kondycji spółki, a raczej do jakiego poziomu maklerzy głównego akcjonariusza ją sprowadzą, aby potem odkupić - zwróćmy uwagę, jak niewielkimi kwotami zbili kurs o 30%.
ciekawy pogląd, czyli to jednak ktoś podstępnie i z premedytacją zaniża kur :)
ufff, całe szczęście, a już się bałem, że to z powodu małej ilości umów podpisywanych przez MWT, braku informacji o tym co się dzieje w spółce i ogólnego kryzysu
Witam.
1.Jest "świetny" klimat na rynkach do zaniżania notowań spółki - tutaj zgodzę się z kol Jurkiem.
2.Byk napisał "wspólnie kupujemy" - OK byku ale ty zaraz chcesz sprzedawać (czytając twoje wcześniejsze posty) po nawet minimalnych podbitkach a na tej spółce skończyły się czasy "krótkich" patrząc wstecz na 2010 rok to tam mogłeś poszaleć.
Może być też taka sytuacja że zwolniony prezes sypał i sypie akcyjkami ale wtedy czekamy na komunikat.
Pozdrawiam
Tak mówisz?
Tylko że do lidera cenowo nam jakoś coraz dalej, bo jesteśmy niżej z kursem niż w zeszłym roku o tej porze, a miał być "skokowy wzrost" i podobne dyrdymały, a tymczasem został jeszcze tylko Prezes na pokładzie.
Niby umowy zaczynają podpisywać, tylko że rynek już na to nie reaguje.
Za dużo zmian w tej firmie, a za mało działania w kierunku "osiągnięcia pozycji lidera".
Moja Droga
jako jedyny sprzedałem też po 12.49
============================
nie rwać się z kupowaniem drogo
wczoraj była przecena
---------------------------------
widzę ukryte kupno po12,40
moim zdaniem jeszcze spadniemy dzisiaj gdzieś do 12.00- 12,10
pozdrawiam POSIADACZY !
Dziękuje za pozdrowienia.
kurs idzie zgodnie z moim planem
spadamy do 12.00
ustawiłem zlecenie na odkupienie po 12,01
-------------------------------------
ciekawe czy się zrealizuje?
zapytaj wróżki !
-----------------
zależy czy fundusz zacznie kupować,
spodziewam się lada dzień nowo wydanej rekomendacji - KUPUJ !
I raczej przestaną sprzedawać wystraszeni nerwowi posiadacze. tyle co mam do napisania.