Oj długo mnie tu nie było , zleceń pełno to trzeba było harować , postanowiłem odpoczać i są efekty! Nie na daremno siedzę całą noc!Jak dla mnie to bombowa wiadomość!!!!! Muszę jeszcze doszukać więcej i wkrótce podam. Czy jest ktoś do pomocy mi w szukaniu?
Najwyższy czas na dobre informacje i istotne zmiany , chyba nikt w to nie wątpi. Bardzo długo spadki były , późno wszedłem a i tak srednia wysoka a ile co weszli powyżej 30groni! Cena jest rewelacyjna i cała kaska poszła na dokupienie obecnie. Widział kto by sam prezes się udzielał na forum moim zdaniem coś z tego będzie , tylko kiedy? Trzymam rok to i drugi potrzymam. Pozdrawiam tych z przed roku.
Raz napisałem na forum i też tu nie wrócę , posprawdzałem , nie kupiłem i nie kupię nawet po groszu , nie trzeba siedzieć na giełdzie by widzieć że ciągle leci na pysk i będzie leciało. Nie dam się OSZUKAĆ!!! A OSZUSTWA PEŁNO!!!!
Jestem zaharowany : ręce wydłużone na maxa , prawie do kolan, wytrzeszcz oczu !!!!!!
A to wszystko od dźwigania .........! Odpowiedzialność duża na mnie spoczywa. ANULUJCIE wszystkie zlecenia - moja tymczasowa rada.
Pogoda dała popalić , Uff. i zaległości pełno , no to krótko : o tym że coś się dzieje dużego , wielu mogło wiedzieć od wielu miesięcy:) . O zmianach właścicielskich , wiadome , chyba wszystkim . Nieliczni ( w tym zwykły murarz ) wiedzą od 2 miesięcy , że ......pewna firma wejdzie na giełdę , to jeszcze nie koniec ! Za kilka miesięcy ( że to tak chytrze zrobią - nie spodziewałem się !!!, inwestorzy prywatni będą kupowali Cerabud po 20-40 gr ? ( nie jestem specem od tych spraw i nie mam pojęcia ile) . Kurs naszej spółki będzie wyższy - TO się MUSI UDAĆ.
W tym celu wyrzucili P. Orzechowskiego , Powołali z nazwiskiem , pozycją - Pana , poczytajcie co nieco.Jedno jest niewiadomą co się dzieje z....... . Silne ręce- wygrywają.
lepiej anulować na sprzedaży , specjalnie robią wodę z mózgu i na maxa w dół po to by odkupić .Logiczne ze nie biedaki sprzedawały po 50 , groszy , teraz kupiją po 8 ch ch!
Quantum na Giełdę WCHODZI !!!! Tak się robi pieniądze!
http://newconnect.pb.pl/2454033,101008,raport-miesieczny-dfp-doradztwo-finansowe-sa-za-czerwiec-2011-roku .
https://www.bankier.pl/wiadomosc/DFP-Zawarcie-umowy-doradczej-z-Towarzystwem-Inwestycyjnym-Quantum-SA-2354137.html kiedy będzie odjazd , nie wiem ale za tydzień się spotkamy
Ze mną nikt nie chce pisać . a ja nie jestem z cerabuda dziwne , może już nie ma inwestorów zostali sami grubi? teraz spadki na giełdach , za chwilę w góre i zostaniecie bez akcji . Mówie wam kupować puki jest 8 groszy . A za kilka miesięcy jak koniunktura będzie wzrostowa , październik listopad grudzień będą extra raporty będzie z powrotem60 groszy. Posprawdzajcie sobie wszystko z cerabuda , ja nie mam na to czasu i nie znam się .
O cudzie przemiany cerabuda dowiedziałem się przypadkiem i jest to pewna informacja . Za duzo kosztów ponieśli by zrezygnowaćli z przemiany Mitrowski jest już na odstawce .Ludzi powiązanych jest co niemiara ,każdy chce zarobić , będzie pompa!! Jeśli mój dordca się myli to piękna willa którą buduję , posypie się a to umiem zorganizować , wiadomo posypie się za jakiś czas chch ch. Za dużo mam akcji bym stracił. Mówie wam anulujcie zlecenia.
Za bardzo stylizujesz swoje wypowiedzi. Będzie źle lub bardzo źle. A to czy są "na papierze grubi" , cóż tego nie wiem czy ktoś ma nadwagę . Wspomnisz moje słowa. Lada dzień może pojawic się info , które jak to mówił mój ulubiony polityczyna "będzie gwoździem". Pozdrawiam cię ściemniaczu, bez urazy oczywiście.