Rozmawiałem z osobą odpowiedzialną w IPO. Przekazano mi że w firmie nie dzieje się nic co mogło by mieć wpływ na malejący kurs spółki. W związku z tym nie wiadomo dlaczego kurs tak spadł. Jeśli wszystko ok to chyba w górę powinno iść?
A może rozmawiałeś co się stało że kurs tak urósł? Pisałem to już dawno kurs zawyżony o 1000% masa poubieranych. Bo słuchali osób które wykupiły prawie wszystkie akcji w przedziałach 1zł-0.68zł. Powtarzam ubieranie było z najwyższej półki ale jak bym brał od 6zł w górę to bym teraz się nie wysypywał co nie znaczy że spółka nie poleci niżej. Oni swoje zarobili teraz im wisi czy sprzedają te akcje co im zostały z zyskiem czy stratą.
pytanie tylko kiedy.... to że poleci znowu w kosmos to pewne jak w banku, ale jak jeszcze nisko zejdzie... ? ponizej 0,8 powinno sie zaczac ostre zbieranie, ciekaw jestem ile brakuje grubemu
To ze bedzie odbicie jest raczej pewne za to nie wiadomo kiedy ono nastapi tym bardziej od jakiego poziomu sie odbije, moim zdaniem najpierw pozwola zapomniec wiekszosci o ostatniej pompce.
IPODS porusza sie kanalem spadkowym , dzis doszedl do gornego ograniczenia kanalu i jak jutro go nie przebije mocno to spadek z powrotem na 8-8,5 albo nizej