• Info Autor: ~Ja [89.231.202.*]
    Rozmawiałem z osobą odpowiedzialną w IPO. Przekazano mi że w firmie nie dzieje się nic co mogło by mieć wpływ na malejący kurs spółki. W związku z tym nie wiadomo dlaczego kurs tak spadł. Jeśli wszystko ok to chyba w górę powinno iść?
  • Re: Info Autor: ~dobieracz!!!! [78.8.143.*]
    ty się nie dopytuj co w firmie tylko sprzedawaj póki jeszcze zostało parę groszy
  • Re: Info Autor: ~Ja [89.231.202.*]
    A co chcesz kupić? Po co?
    jak to po co , żeby stracić
  • Re: Info Autor: ~God [89.191.147.*]
    A może rozmawiałeś co się stało że kurs tak urósł? Pisałem to już dawno kurs zawyżony o 1000% masa poubieranych. Bo słuchali osób które wykupiły prawie wszystkie akcji w przedziałach 1zł-0.68zł. Powtarzam ubieranie było z najwyższej półki ale jak bym brał od 6zł w górę to bym teraz się nie wysypywał co nie znaczy że spółka nie poleci niżej. Oni swoje zarobili teraz im wisi czy sprzedają te akcje co im zostały z zyskiem czy stratą.
    nie rób wody z mózgu , nikomu nic nie wisi , oddadzą wszystko albo prawie wszystko do spodu i druga runda
  • Re: Info Autor: ~volt [77.253.129.*]
    pytanie tylko kiedy.... to że poleci znowu w kosmos to pewne jak w banku, ale jak jeszcze nisko zejdzie... ? ponizej 0,8 powinno sie zaczac ostre zbieranie, ciekaw jestem ile brakuje grubemu
  • Re: Info Autor: ~Miszal [31.61.129.*]
    To ze bedzie odbicie jest raczej pewne za to nie wiadomo kiedy ono nastapi tym bardziej od jakiego poziomu sie odbije, moim zdaniem najpierw pozwola zapomniec wiekszosci o ostatniej pompce.
  • Re: Info Autor: ~IPO [93.105.159.*]
    DRUGA RUNDA ROZPOCZĘTA :)
  • Re: Info Autor: ~ckmmln [78.88.10.*]
    IPODS porusza sie kanalem spadkowym , dzis doszedl do gornego ograniczenia kanalu i jak jutro go nie przebije mocno to spadek z powrotem na 8-8,5 albo nizej
[x]
ELQ 2,03% 3,02 2025-11-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.