witam,
abes, przyjacielu, mimo całej symaptii do Ciebie, nie panikuj. Jeżeli jest tak, że tu wejdą fundusze to spółka nagle w oczach wielu inwestorów nabierze wartości. Zbliżają się bardzo dobre wyniki, a podaż jest ZNIKOMA. Kto już miał się wysypac to już się wysypał wcześniej oraz na poziomach 4,5 - 5, bo z tego co pamiętam tam się trochę akcji przewinęło. Zobacz teraz jak wygląda arkusz (a przynajmniej to co widac). Można powiedziec, że jak się zacznie to starczy maks na godzinę handlu. Papier jak pisałem w swej masie jest w silnych rekach. Fundamentalnie czas działa na korzyśc alkala. Mi osobiście podoba się to co się obecnie dzieje jeszcze kilka takich sesji i mamy 6zł. Wydaje się że wszystko jest na dobrej drodze, jeżeli się nie mylę. Poważna częśc kontraktu z IQ zostanie rozliczona w IIQ z tego co pamiętam, a sezon w pełni. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem formą "przyjacielu".
pozdrawiam
niczym mnie nie uraziłeś ;) i szczerze powiem, że atak negatywnych emocji miałem, ale mi przeszło. wiara w alkala i sukces tej spółki do mnie wróciła. miałeś rację, niewiele tak dobrych podmiotów jest na NC. siedzę tu zapakowany z dosyć wysoką średnią i od samego debiutu, przez to chwilami dopadało mnie zniecierpliwienie, powiedziec można, dopadała mnie leszcza grypa ;) to już za mną i z lubością patrzę na inwestora (ów) którzy większe pakiety połykają na zamknięciach nie chcąc wzbudzić nagłej fali wskakujących leszczy, którzy przy tak małym arkuszu posłaliby spółkę na 7-8 zł. pytałeś czy pamiętamy 12k? pamiętam, że przed poprzednim widłowym wzrostem ktoś wziął 6k i od tego się zaczęło ;) cos mi mówi, że zbierający obecnie to ten sam inwestor. pzdr przyjacielu!
witam,
dzięki, ze swej strony mogę polecić nanotel, określ moment na wejście.
Ktoś ładnie dzisiaj blokuje, wystawił na widoku ponad 5k. Na wychodzenie mi to wygląda, bo zbyt nieudolne, wrzuciłby z ukrytego gdyby naprawdę chciał wyjść. Tak mi się wydaje.
Panowie, co myślicie?
pozdrawiam
witam,
abes masz na myśli nanotel czy szar?
Momo jakiś czas temu obserwowałem i moim zdaniem warto wejśc ale na min. 1-2 lata. Co do gph to też o niej myślałem ale za póxno się zdecydowałem. Miała tam byc jakas dywidenda, potem nie dziło się nic i kurs strzelił, więc uznałem, że za późno.
pozdrawiam
na mysli miałem moje typy (w tym Szar). zgadzam się z tobą co do Momo. i taki termin mnie właśnie interesuje (1-2 lata). co do GPH, owszem dywidenda była, ale to nie koniec atrakcji, będzie sporo dobrych inf, a cena promocyjna moim zdaniem. oczywiście nie bierz mnie za naganiacza. ufam że Twoja własna intuicja podpowie Ci właściwie.
co do Nanotel, ta sezonowośc odstrasza i strata oczywiście. pzdr!