Witam, cisza na tym papierku, ze ho ho, ciekawe dlaczego sa tu tak male obroty jak na tak duza kapitalizacje i pozytywne infa w parze z rekomendacjami??Moze jest tu jakis analityk techniczny, moze jakies wrozby ,przepowiednie,bo kiszonka juz byla , teraz spadki pod globalne negatywne infa, to moze czas i na odbicie, ma ktos jakies zdanie na ten temat to zapraszam do wypowiedzi, chyba ze wszyscy na wakacjach , pozdrawiam
Mysle ze juz taniej nie bedzie, ponizej 9,1 nie zejdzie, poczekamy az zarobia na KGHM, albo Optimusie i wtedy sie przerzuca na Cersanit,jak zawsze na koncu
JA KUPIŁEM PO 10 ZETA TERAZ DOBRAŁEM PO 9,10 A JAK SPADNIE DO 8 TEŻ DOKUPIĘ. JAK COŚ SPADA TO MUSI POTEM ZACZĄĆ ROSNĄĆ A NIECH KTÓRY SIĘ PRZYZNA ŻE ZAWSZE TRAFIA NA SAM DÓŁ BY PAKOWAĆ.
Wsiadłem. mam nadzieję że nie za wcześnie. Wygląda mi na to że po przebiciu 9,00 puściły stoplossy. Nie wpadło mi wszystko co chciałem ale część załadowałem po 9.00 i część po 8,6,
średnia 8,8.
Wszystkim nam życzę powodzenia i oby trend się niebawem odwrócił.
W poprzedniej bessie dołek był w okolicach 8,90. Ale trzeba zwrócić uwagę, że teraz jest dużo więcej akcji i wtedy Cersanit był w Wigu 20. Ja jeszcze nie kupuję. Czekam na odwrócenie trendu. Spadki są bardzo dynamiczne i nikt nie da gwarancji, że nie będzie 5 zł.
Aż takim pesymistą / optymista to nie jestem. Dzisiaj chciałbym coś dokupić po 8,5 i mogę zapadać w dłuższy sen bo ta spółka jak żadna inna ... no może ostatni GTC nie uczy cierpliwości ;-)