przed okresem zamknietym prezio jeszcze skubie plus inne ''grubaski'' na tylnych siedzeniach.a free-float caly czas sie zmniejsza.widacakcje zbierane co do sztuki/pozdro
Jestem daleki od narzekania na kurs, ale gdyby troszkę inaczej się sprawy potoczyły mielibyśmy już teraz zabawę na innych poziomach.
Poprzednie info było o nabyciu w dniach 16-17 czerwca 10k sztuk przez członka RN.
Akurat 17 czerwca kompap był spółką dnia w dmbzwbk, dla przypomnienia link:
ładnie to by się zgrało, bo z jednej strony zakup sporego pakietu, z drugiej bardzo pozytywna analiza, gdyby się pan k1980 nie postanowił zagrać w drugą stronę i wysypać się ze swojego pakietu.
nie bój żaby o mój pakiecik, powiększyłem go trochę nawet ale zrezygnowałem z załadunkiem pod korek bo ... zresztą opinie moją znacie, zakupiłem za to ciekawe pakiety dwóch innych spółek i tam chyba będzie równie ciekawie jak tutaj, a jak również mówiłem gdybym się wysypał moglibyście zahaczyć o 7 pln dlatego żeby humorów niektórym nie psuć a drugim nie robić promocji posiedzę jeszcze chwile z wami i ponarzekam na prezia nieroba.