• Pod co, jakie złe info ? Autor: ~dla zasady [178.181.40.*]
    Akcje w dół ????
  • Re: Pod co, jakie złe info ? Autor: ~aa [89.76.62.*]
    pod zle info nikt madry nie dobiera po cichaczu :)

spojrz na szeroki rynek. tyle w temacie.
  • Re: Pod co, jakie złe info ? Autor: ~aa [89.76.62.*]
    tzn nikt glupi :))
  • Re: Pod co, jakie złe info ? Autor: ~kris b [83.9.118.*]
    o czym wy piszecie-kompap b.ladnie sie trzyma w porownaniu do innych malych spolek gdzie masakry ciag dalszy/pozdro
  • Re: Pod co, jakie złe info ? Autor: ~kris b [83.21.189.*]
    przed okresem zamknietym prezio jeszcze skubie plus inne ''grubaski'' na tylnych siedzeniach.a free-float caly czas sie zmniejsza.widacakcje zbierane co do sztuki/pozdro
  • Re: Pod co, jakie złe info ? Autor: ~doktor [83.24.50.*]
    Jestem daleki od narzekania na kurs, ale gdyby troszkę inaczej się sprawy potoczyły mielibyśmy już teraz zabawę na innych poziomach.

Poprzednie info było o nabyciu w dniach 16-17 czerwca 10k sztuk przez członka RN.
    Akurat 17 czerwca kompap był spółką dnia w dmbzwbk, dla przypomnienia link:

http://dmbzwbk.pl/_items/dmbzwbk.pl/produkty_analityczne/spolka_dnia/110617_sd.pdf

ładnie to by się zgrało, bo z jednej strony zakup sporego pakietu, z drugiej bardzo pozytywna analiza, gdyby się pan k1980 nie postanowił zagrać w drugą stronę i wysypać się ze swojego pakietu.

• Re: Pod co, jakie złe info ? Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    nie bój żaby o mój pakiecik, powiększyłem go trochę nawet ale zrezygnowałem z załadunkiem pod korek bo ... zresztą opinie moją znacie, zakupiłem za to ciekawe pakiety dwóch innych spółek i tam chyba będzie równie ciekawie jak tutaj, a jak również mówiłem gdybym się wysypał moglibyście zahaczyć o 7 pln dlatego żeby humorów niektórym nie psuć a drugim nie robić promocji posiedzę jeszcze chwile z wami i ponarzekam na prezia nieroba.
[x]
KOMPAP 8,85% 24,60 2026-02-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.