• do wiatraka Autor: ~andrzej [193.108.194.*]
    Nie mam wątpliwości że kurs uwalili celowo i czytają też fora a czy Ty czytałeś odpowiedzi z Balticonu w akcji inwestor stronka PB?
    Odpowiedzi tam zamieszczone są wymijające. Sądzę że Nova jest firmą którą tworzą osoby powiązane z władzami spółki stąd "wygrały" ich obsługę i za to dostały te akcje i są to osoby młode więc mogą być synami córkami itd gości ze spółki.
    I nadal nie wiadomo jak przy takim ff w 2 dni maja przewalili 35 ml akcji.
  • Re: do wiatraka Autor: ~wiatrak [89.72.67.*]
    Ja akcji nie mam kupiłem po 0,60 i sprzedałem po 0,65 ale kumpli władawałem może na niewielką kase ale mi głupio ...wiem co się dzieje na BALTICONIE i śledze na bierząco to jest giełda nikt nikomu nie kazał wchodzić ...Powtórze jeszcze raz chcecie wzrostów zapomnijcie o akcjach i zero wpisów oni to czytają i sypią..
  • Re: do wiatraka Autor: ~plażowicz [83.22.116.*]
    Bałtyk tonie cza pitać do Tunezji
    widzisz odrazu reakcja ...,żeby ruszyć akcje musieli wziąć kredyt na kilka baniek im też nerwy puszczają ...trzymać się chłopaki i zero wpisów
  • Re: do wiatraka Autor: ~wałcz [62.21.80.*]
    Niech czytają oszuści. Z tego co piszesz to znaczy, że na giełdzie można zrobić wszystko???
    To, że nikt nie kazał wchodzić to nie znaczy, że można forsować takie wałki. Spółka ewidentnie oszukuje akcjonariat. Nie odpowiadają na zadane pytania. A Nova to córeczki tej świńskiej spółki. Łatwo to można sprawdzić - od tego jest internet.
    Przestań !!!! możesz mieć pretesje ale do składu desek ...wejdź na fora innych spółek np tetlani ,raidy i wielu innych .. wszyscy popełniają ten sam błąd dyskutują .. napisz wyluzuj się naubliżaj ale co Ci to da będą znali Twoje nastrojei będą sypać tak to działa ..Tu na forum był kiedyś ciekawy wpis co obrazujnie całą sytuacje..." nie płaczcie sprzedajcie akcja i spadajcie tu się kase zarabia" może pomyliłem słowa ale sens taki sam.. Chcesz satysfakcji pisz do prokuratury giełdy ale tu bądz pokerzystą .
  • Re: do wiatraka Autor: ~Tom [95.50.80.*]
    Nie ma co lamentować Panowie. Dzisiejszy wolumen to zaledwie 1/3 tego co mam w portfelu. Osobiście to poczekam aż się stroszkę uspokoi. Być może zrobie duży zakup do 30 gr.... na razie czekam i obserwuje.
[x]
BALTICON -3,85% 20,00 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.