nikt nie liczy że ktoś coś zwróci, ale liczy się styl i sposób w jaki spółka reaguje np na zapytania akcjonariuszy , a tu póki co tego nie ma.
i z tym braniemi dawaniem to też tak do końca nie jest, bo jeśli oni taki manewr zrobili świadomie i celowo tj. taką polewkę to ktoś się wnerwi i nie odpuści a wtedy smród będzie na całego.oczywiście w spółce.już jak czytałem kilka osob napisało do KNF.czy coś z tego wyjdzie nie wiadomo.dodam też ze ktoś może osobiście i ręcznie dochodzić swoich racji a wtedy to już w ogóle będzie cienko dla tych magików od manipulacji kursem, bo nie wątpliwie z tym mamy tu do czynienia.
andrzejku przykro mi że jesteś tak bardzo naiwny, KNF????????, czy ty chlopie nie wiesz w jakim kraju ty żyjesz i kto w tym kraju sprawuje wladzę???????????????? no nie bądz śmieszny.
nie jestem naiwny i też mam takie przeczucie że żadne knfy nie poradzą tu, jedynem wyjściem jest chyba rozwiązanie siłowe?za dużo grubych osób wpuścili w kanał ja na ich miejscu zacząłbym dbać o zdrowie.poważnie piszę.
Jaki kanał co Ty pier...tu jest ostra walka o akcje ..oddacie spóła pojdzie na 5zł nie ...będzie kiszenie i południe ...i przestańcie pier.. głupty oni wszystko czytają i się śmieją i dokładają do pieca Porównajcie te dwie spóły o to chodzi ATCCARGO (ATA)
Najlepszy scenariusz na wzrost akcji zero wpisów... zapomnijcie o akcjach na 3 miechy ..oni też myślą i liczą ...zobaczycie północ na bank jak ich kredyty ...ha ha