Ja dzisiaj jeszcze dokupiłam niezły pakiet, dlatego bo przed wynikami za I półrocze będą się zabijać o akcje Polic. Wyniki wyśmienite. A przecież II kwartał nie należy do sezonowych dla Polic, dlatego kupujcie ile sie da, TERAZ !!! Jeszcze conajmniej dwie informacje pozytywne wyjdą, ale myślę że dopiero po przejęciu przez Tarnów.
Eeee,wywalają na potęgę? To czemu nikt nie chce sprzedać z 9 k akcji po 11,33? Tak wywalają,że tylko widać jakieś doskoki po akcje jak cena zejdzie poniżej 11,40... Ale na wystrzał zapewne przyjdzie nam poczekać...pożyjemy,zobaczymy.
w takim razie pozwolicie, że przyznam Damie rację:) moim zdanem tez pójdzie do gry. sprzedawali tacy, co nie mogli zrozumiec, że wezwanie nie jest kierowane do nich. no cóż ich strata, ten kto rozsądniejszy traktuje spadki jako okazję do dokupowania:) wkrótce pojdzie w dógę i kto na dołku sprzedał jeszcze zapłacze:)
Dnia 2011-07-11 o godz. 12:42 ~Basia napisał(a):
> Ja dzisiaj jeszcze dokupiłam niezły pakiet, dlatego bo
> przed wynikami za I półrocze będą się zabijać o akcje
> Polic. Wyniki wyśmienite. A przecież II kwartał nie należy
> do sezonowych dla Polic, dlatego kupujcie ile sie da, TERAZ
> !!! Jeszcze conajmniej dwie informacje pozytywne wyjdą,
> ale myślę że dopiero po przejęciu przez Tarnów.
czolem Basia! czy po IIkw oscylujemy juz wokol wyniku 3cyfrowego ;-)?
do tego dobre prognozy dla bieli tytanowej:
http://www.businesswire.com/news/home/20110525005908/en/Rapid-Price-Escalation-Awaits-Titanium-Dioxide-Market
Jesteś bardzo niestały w uczuciach!!? Czyż to nie ty wyszydzałeś moje zamykanie pozycji na poziomie 15,07PLN. Oj...jojoj... nieładnie!!!! No to najlepszego ...pfeee zagranicznego!!! Ahoj! :-)))