• Dzisiaj ruszy w górę, Autor: ~sympat [91.216.239.*]
    W końcu za miesiąc wyniki, i pewnie małe co nieco jeszcze w lipcu;)
  • Re: Dzisiaj ruszy w górę, Autor: ~xyz [94.75.90.*]
    najpierw co nieco a później niech rusza w górę. Niestety ta Spółka ma dosyć długą historię Zonków, i jak widać po zeszłym tygodniu nawet pozytywna konkretna informacja o sprzedaży (niedużej ale jednak) nie popycha kursu w górę
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.186.84.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dzisiaj ruszy w górę, Autor: ~sympat [91.216.239.*]
    Znowu chcą zdusić kurs i tyle, nikt rozsądny przy takim kursie nie sprzdaje 5 tysiaczków.!!!
    Straszak na maluchów i tyle,
  • Re: Dzisiaj ruszy w górę, Autor: ~xyz [94.75.90.*]
    Być może tak jest, jednakże weź pod uwagę, iż wielu ludzie którzy mają papiery jest wkurzonych i zmęczonych prawie rocznym obsuwem i nie pomaga im wcale to że pomimo obietnic prezesa na walnym polityka informacyjna nie uległa zmianie. Tak więc nawet ktoś rozsądny może w pewnym momencie stwierdzić że ma po prostu dosyć i może sobie pójść zarabiać gdzie indziej. Poza tym zwróć też uwagę że po ostatniej dobrej informacji nie było tak że popyt został zduszony przez podaż on się po prostu nie pojawił.
  • Re: Dzisiaj ruszy w górę, Autor: ~jadacus [195.136.30.*]
    zmęczenie raz a drugie to poprostu niektórym kasa potrzebna . Nie każdy może trzymać rok , dwa i dłużej.
  • Re: Dzisiaj ruszy w górę, Autor: ~maly miki [79.187.7.*]
    słuszna uwaga, ja sam daję spółce czas do września, żeby nastąpił jakiś przełom - rozwiązanie tego mitycznego worka z dopiętymi kontraktami, jak nie ... to są inne, perspektywiczne spółki :)
  • Re: Dzisiaj ruszy w górę, Autor: ~flugo [83.3.53.*]
    no i sami sobie odpowiadacie na pytanie dlaczego spada- cierpliwy i kamień urodzi a Atona uratuje tylko stała sprzedaż aby utrzymac kurs powyzej 3 zeta- takie infa powinny byc co miesiac, dwa tygodnie aby kurs mial uzasadnienie, jesli wdrozenie technologii na skale przemyslowa sie nie uda to bedzie lipa, natomiast jesli sie uda to cierpliwych czeka nagroda- to nie jest spolka o ugruntowanej pozycji rynkowej ...jeszcze:)
    a- spojrzcie na Krynickiego- spolka o ugruntowanej pozycji, pozyskujaca dotacje, rosnace przychody ale wzrostu wartosci nalezy sie spodziewac w ciagu 2 lat nie wczesniej- i ktos sie zniecierpliwil i wywala- normalna rzecz, a ze plynnosc niska to kurs wraca do czasow z pierwszej emisji..
  • Re: Dzisiaj ruszy w górę, Autor: ~Gerg [31.60.218.*]
    Krynicki ma ten sam problem - zamieszanie wokol ustawy o utrzymaniu czystosci i porzadku wgminach. Dla Krynickiego i Atona wzne jest kto bedzie wlascicielem odpadow - czyli, kto jest strona umowy i partnerem biznesowym.
    Inny watki to Aton opony i Aton USA.
    Jak to wyjdzie, to OK. Jak nie wyjdzie to wszyscy bedziemy wystawieni obietnicami bez pokrycia.
    Ja jeszcze poczekam. A polityka informacyjna jak byla do d..., tak trwa w glebokiej d...

w głebokiej dupie to ja tkwię z 85% portfela w Krysi i atonie- potraktowałem obie spółki inwestycyjnie wykupując emisje i liczac sie z zyskami w okresie 3-5 lat od kupna a tu tymczasem Krysia daje ciala(nie z jej winy) i idzie na cene z private placement(2,85) a aton trzyma sie i tak bardzo wysoko patrzac na niespelnione obietnice.
  • Re: Dzisiaj ruszy w górę, Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    Coraz lepsze macie te odpały :)). Od Krynickiego ekspertem nie jestem, ale porównywanie go do Atona jest dla Krynickiego uwłaczające.
  • Re: Dzisiaj ruszy w górę, Autor: ~flugo [84.10.121.*]
    patrzac na dzisiejsza sesje to podobienstw troche jest:)))
[x]
ATONHT 0,00% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.