• Autor: ~Senior [83.28.217.*]
    dziw bierze że tak komuś zależy na zwalaniu kursu .... proszę ... proszę ......
  • Re: Aż Autor: ~kris b [83.21.192.*]
    w porownaniu z innymi malymi spolkami kompap i tak dobrze sie trzyma.cwk 10.4 -ladny balon nie ma co i to bez bzgrafu.a na niektore posty nie mam czym wymiotowac/motto-kazdy kij ma dwa konce ale proca trzy/pozdro
  • małe spółki Autor: ~doktor [83.24.50.*]
    nie jest źle, ja wróciłem do zakupów, małych bo małych ale zawsze.

kris, mógłbyś zrobić zestawienie tych swoich zapomnianych maluchów z potencjałem?

pozdr.

• Re: małe spółki Autor: ~kris b [83.21.201.*]
    prosze bardzo -zestaw malych.zdrowych i zapomnianych akcjii na ktorych nie bylo zadnych emisjii o malej plynnosci.czesc z nich mam i dokupuje ze sprzedazy owocow z mojego sadu.bo uwazam ze sa b.tanie-moj.polna.ampli.relpol kompap.tup.bipromet.arcus/ostatni moj zakup/.projprzem abm -solid.gant.bmp ag.teraz zbieram kase na pol-mot warfarme i drozapol.te spolki ktore mam-to zabieram glos na forum bo je po prostu znam.i bronie na watkach.analizy dokonuje sam bez zadnych parkietow i rynkow dla idiotow w tvncnbc/pozdro
  • Re: Aż Autor: ~kris b [83.21.201.*]
    zapomnialem tez dolaczyc energoinstal.gdzie na watku zostalem praktycznie sam.ale wierze w ta spolke i bronie jak lew.dlaczego-eni to producent najnowoczesniejszych kotlow energ.na kazdy rodzaj paliwa spawanch szwem laserowym plus spalarnie smieci-to jest przyszlosc.jedna za najbardziej zaawansowanych technologicznie spolek w europie.-najwieksze skupienie laserow przemyslowych w europie to wlasnie oni.z brazy spozywczej polecam zapomniany pamapol-potezna grupa z obrotami ponad pol miliarda rocznie ale jak ktos ma inne ciekawe perelki to zawsze im sie przygladam/pozdro
  • Re:male spolki Autor: ~laki [85.222.86.*]
    Zapomniales dodac PGS SOFT (NC)
  • Re:male spolki Autor: ~kris b [83.21.201.*]
    rynek new connect omijam szerokim lukiem.ale tam interesuja mnie tylko 2 spolki-navimor i photon energy powodow nie podaje ale na innych tez zycze szczescia/pozdro
  • Re:male spolki Autor: ~doktor [83.24.36.*]
    dzięki kris, nie spodziewałem sie tak szerokiej i wyczerpującej odpowiedzi.

Ja na tapecie mam większość z tym wymienionych maluchów, w portfelu z nich tylko KMP i przez jakiś czas także RLP.

A jeszcze drugie pytanie, (brak odpowiedzi zrozumiem), polujesz na te maluchy i trzymasz dla perspektyw, czy łapiesz jakiś dołek i sprzedajesz jak podrośnie? Ostatnio chociażby wspomniany relpol dawał na to dobrą i czytelną okazję.

pozdr.
  • Re:male spolki Autor: ~kris b [83.21.191.*]
    zmienilem strategie-z reguly trzymam bo wiem ze sa tanie.ale to moze b.dlugo trwac.6-7 lat temu bylem zoltodziobem i skakalem.i ggdybym tylko trzymal -nigdy juz bym nie pracowal.przylady -polna z 3zl na 140zl.el-budowa z 13 na 300 zl.energopol z 7 zl na 200zl.energ.poludnie z 7 na 140 zl.bylem frajerem i oddalem na samym poczatku ale bylem wtedy niedoswiadczony i wszystkie te akcje mialem.czasami skacze jak np.na ampli 2 razy po 40 pr wyjalem ale b.lubie ta spolke-to mini elektrim-ladnie chodzi ale tam teraz mega-promocja/radze innym konstruowac samemu portfel ale horyzont czasowy trzeba samemu ustalic.ja np.widze kompap po 30 zl ale w perspektywie i akcje trzymam mimo ze osowka mozliwa.mialem jakis czas temu na bipromecie zysk ponad 10 tys.w kilka dni i nie wziolem-to troche boli.ale wiem co mam i gdyby ta spolka za jakis czas bbyla po 15 -20 zl a ja bez akcjii-to normalnie bym ie pohlastal .sam ja wykrylem ale wtedy powielallbym stare bledy z przeszlosci.gielda caly czas uczy/pozdro
[x]
KOMPAP 2,80% 22,00 2025-11-17 12:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.