jak milo popatrzec jak jest zielono ale do 21,34 jeszcze dalllleka droga chyba w tym roku nie zobacze pozdrawiam prosze o refleksje na temat gtc jeszcze raz pozdo
Dnia 2011-07-07 o godz. 19:45 ~rob31 napisał(a):
> jak milo popatrzec jak jest zielono ale do 21,34 jeszcze
> dalllleka droga chyba w tym roku nie zobacze pozdrawiam
> prosze o refleksje na temat gtc jeszcze raz pozdo
nie tylko ty jesteś zażenowany kursem, możesz czekać i pewnie się kiedyś doczekasz tych 22 zł ,ale co kasa zamrożona to zamrożona i jeszcze strata na inflacji 5%
a inne spółki rosną a GTC to śmieć ,powodzenia
a ja sobie ładnie uśredniłem na 18.70 i po dobrych wynikach za pierwsze półrocze ucieknę z pod gilotyny.Ale coś mnie kusi by potrzymać do 3 kwatrału bo pewnie coś jeszcze oddają i urośnie.pozdr wytrwałych.
No to ładnie uśredniłeś :-) Zrobisz jak uważasz ale ja bym jeszcze nie sprzedawał. Nie dlatego że lubię realizować strat (chociaż to też nie jest bez znaczenia) ale dlatego że spółka ma potencjał. I tak jak napisałeś. Też mi się wydaje że coś opchną i kurs wyskoczy do góry.
Dnia 2011-07-11 o godz. 07:55 rooney napisał(a):
> No to ładnie uśredniłeś :-) Zrobisz jak uważasz ale ja bym
> jeszcze nie sprzedawał. Nie dlatego że lubię realizować
> strat (chociaż to też nie jest bez znaczenia) ale dlatego
> że spółka ma potencjał. I tak jak napisałeś. Też mi się
> wydaje że coś opchną i kurs wyskoczy do góry.
Cierpliwość
> popłaca ;-)
Pozdr.
R
OBYŚ MIAŁ RACJĘ , ALE JAK DO TEJ PORY TO ŻENADA TOTALNA I 16 NA HORYZONCIE WIDAĆ ,....
Poza tym przy takich obrotach uwalić kurs jest bardzo łatwo... dzisiaj stany trochę postraszą więc możemy zejść na chwilę poniżej 17 PLN ale nie wydaje mi się żeby to miało trwać długo. Aktualnie jestem bardzo dużo w plecy ale stanie się to faktem dopiero jak będę sprzedawał papier... a do tego czasu mam nadzieję się odbijemy :-)
Dnia 2011-07-11 o godz. 16:13 ~ive napisał(a):
> a co robili na PBG? na chama.... było uwalanie!!!
> tutaj to samo !!!!! popierd spekulanty! spółka
> sprzedała Galerię M , i ma duży zysk .
oni mają czym uwalać , jak uważasz że tanio to kupuj nikt ci nie broni , GTC to żydowska spółka i nigdy na niej nikt nic nie zarobi :)poza żydami
Wiedział Kardan co robi wywalając papiera fundom po 21,5... Dziś roczne minimum, przy spadku 4%. Ciekawe co dalej będzie, bo atmosfera na rynku robi się coraz bardziej nerwowa.