jakie to ma w tej chwili znaczenie? Żadna firma biotech w Polsce i Europie Centralnej / Wschodnie nie ma własnych prawdziwie nowoczesnych zakładów produkcyjnych. Większość gnieździ się w wynajmowanych pomieszczeniach, na uczelniach, etc.
W Europie tylko kilka firm biotech dysponuje takim potencjałem produkcyjnym i innowacyjnym, jakie EUI będzie miał za kilka miesięcy. Bardziej ufam swojemu wzrokowi i znajomości tego biznesu niż obecnemu poziomowi kursu
nie sądzę, żeby to była inwestycja długoterminowa. Akcje, które są w obrocie giełdowym mają wartość obecnie ok 25 mln. To mniej, niż budowany lab. Pod koniec wakacji cena wróci do poziomu 0.60. A jesienią zacznie się szaleństwo. Skończą się smieszne gierki, kiedy do akcji wkroczą duzi inwestorzy. A nie może być inaczej przy takim potencjale spółki.
uważasz Kosiarz że EUI to nie jest inwestycja długoterminowa????????????????????????????????? ty tu grasz DT? ja tutaj jestem od marca 2010? to co ja tutaj robie??? ubrali mnie?:)
nie zrozumiałeś mnie. Uważam, że wciągu kwartału będzie tu ok 100% wzrost. Natomiast długoterminowo będzie jeszcze lepiej. Im bliżej zakończenia inwestycji, tym więcej będzie bardzo dobrych info. Mogą rozgrzać kurs powyżej 2 zeta
Ptencjal to moze i jest bardzo duzy
Widze podbnie druga firme która tez ma dotacjie i nwestycja jest juz prawie na ukonczeniu BBI Zeneris Narodowy Fundusz Inwestycyjny SA (BBZ)
mam tylko nadzieje ze nasze laboratrium powsatnie w terminie inaczej bedzie podobna sytacjia kurs bedzie sie wachal + - 40% obydwie spolki ma w portwelu wiec zycze sobie i wam wzrostów
widzę w EUI znacznie większy potencjał, no ale to rzecz gustu. W moim przekonaniu akcje EUI zostały skupione przez grupę dużych inwestorów i teraz kurs jest duszony,a tanie akcje zbierane. Zostanie spuszczony ze smyczy, kiedy inwestycja przybierze realny kształt i pojawią się infa produktowe
Gdyby duzi chcieli wejść to kupili by prywatną emisje akcji od EUI. pół roku temu EUI szukało inwestorów i jakoś nie znalazło.... więc trzepią akcjonariuszy i wychodzi im to bardzo dobrze karmiąc dobrymi informacjami i chyba się ze mną zgodzisz wystarczy poczytać historyczne wypowiedzi na tym forum i zerknąć na AT. Spółka zarobiła kase sprzedając info o produkcji skóry a zakonczyła kiepsko na płatkach kosmetycznych do twarzy! Osobiście polecam zainteresować się spółką przy cenie 0,25 - 0,29.
Pozdrawiam