TEN CO NIE JEST OBKUPIONY W TE CZY INNA SPOLKE...SAM JESTES BARAN!! ZAINWESTUJ W SMOKA TO BEDZIESZ BARANEM DO POTEGI...A MOZE POLECISZ COS CO JEST LEPSZEGO OD SPOLKI KTORA DOSTALA DOTACJE,ZYSK MA DOSC SPORY ROCZNY ZA CHWILE KAPITAL ZAKLADOWY PODNIOSA...NO KOLEGO WYKAZ SIE!!!!!!!!!!!! POROSZE....NIE OD RAZU ALE TA SPOLKA NA PEWNO OSIAGNIE PULAP TYCH 2 ZETA ....PREDZEJ CZY POZNIEJ
i kolejny baran mądrzejszy od dużego akcjonariusza który przy pierwszej okazji wywalił takim envestorom swój pakiet, jaki qorva zysk człowieku, gdzie on jest w kasie? - papierek wszystko przyjmie - a ipo dalej przy balonie wygląda jak monstrum. papier idzie w zapomnienie no chyba, że kolejni duzi zaczną wywalac to podłoga się kłania. chcesz sprzedawac fundamenty na NC rozejrzyj się dookola w tym syfie czeka kolejka firm z prawdziwymi fundamentami - nie podniosą się przez lata nikt ich nie chce a tu do fundamentów daleko
bardzo mnie przestraszyło to co napisałeś i sprzedałem swój pakiet 80 akcji po 0,65 zł.
to wielki balon wyceniany na "aż" 4 mln zł czyli 2/5 tego co dostała spółka zależna
straszny balon, uciekałem w panice !!!!!!!
i zamierzam kupić mbp albo assetusa, ew. rozważam też promet
:)))))
a ja wcale nie chce straszyc - po co szukacie kolejnych naiwnych żeby odebrali od was popier tak czy nie? wywalanie trwa - dlaczego wprowadzacie ludzi wbłąd - dlaczego nie napiszesz że VTI w spółce "córce" - ma tylko pakiet udziałów - może napiszesz czy spółka "córka" zarabia co? to może jeszcze doczytaj co to jes ta córka spółka jak już używacie nazw których nie znacie