• witam Autor: ~as [91.222.119.*]
    towarzystwo wzajemnej adoracji - prezio krętacz chociażby nie wiem co zrobił to i tak ynwestory mają go w dupie - jest jedyna rada na wzrost kursu - ogłoszenie bankructwa lub skumanie się z don patro - w innym przypadku gniot jakich mało i to przez lata
  • Re: witam Autor: ~xxx [81.210.63.*]
    Ciebie powinno sie izolowac !
  • Re: witam Autor: ~ufo [109.243.168.*]
    moglbys napisac chociaz raz cos innego? :]
    jak chcesz nam zaczac naprawde doradzac to powiedz na co mamy zamineic akcje BG?
  • Re: witam Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Ale na cholerę mu odpowiadacie i wdajecie się w jakieś dyskusje z tym 13 latkiem.
    Chłopak ma informę w szkole, dorwał się do klawiatury i wypisuje głupoty. A Wy się bulwersujecie. Olać gościa i tyle.
  • Re: witam Autor: ~as [91.222.119.*]
    nie mam 13 lat i nie uczę się już - jestem poważnym inwestorem i poważnie zaangażowanym w BDG - i tak samo sie wkurwiam jak i wy z tym tylko, że ja to piszę. Nie mam innych celów na NC - uważam, że jest to dobra inwestycja i prędko sie tych moich akcyjek nie pozbędę - tylko po prostu miłoby było jakby parę ładnych dzidek wyniosło ten papier na dwucyfrówkę. To tyle. Ale z tym preziem krętaczem to naprawdę tak myślę.
  • Re: witam Autor: ~ed [194.117.241.*]
    Dnia 2011-07-05 o godz. 14:31 ~as napisał(a):
    > nie mam 13 lat i nie uczę się już - jestem poważnym
    > inwestorem i poważnie zaangażowanym w BDG ...................
    ...........................Ale z tym preziem krętaczem to
    > naprawdę tak myślę.

A więc jesteś nienormalny.
  • Re: witam Autor: ~Aldabert [79.163.107.*]
    witam,
    spokojnie, zostwmy wiek w spokoju. Moim zdaniem głosy krytyczne też są cenne, Natomiastnie zawsze "odpala" po infie. W tym przypadku duża częsc kapitału jest w jsw- jutro zdaje się debiut i realizacja zysków przynajmniej części inwestorów. Kapitał wróci na nc, może nie od razuale wróci.
    pozdrawiam
  • Re: witam Autor: ~ryssiekk [94.40.24.*]
    Zgadzam się z przedmowcami, ze na takie posty-żale nie ma co reagowac, bo i jak skomentowac kogos informacje, ze jakis Prezes jest do d....itd, jesli ktos jest tak rozzalony - sprzedaje a nie szuka tutaj pociechy, lepiej wprost napisz - co mam robic lub cos w tym stylu a nie zale i wyklinanie fiormy, papieru, kursu, zarzadu, za duzo tu takich bezsensownych postow:)
  • Re: witam Autor: ~xxx [81.210.63.*]
    Zapłata ceny za udziały w RusOil O.O.O.
    Zarząd Broad Gate S.A. informuje, że wykorzystując środki pozyskane dzięki emisji akcji serii C (oferta prywatna), Spółka dokonała, zgodnie z zawartą umową, zapłaty ceny nabycia udziałów spółki RusOil O.O.O. z siedzibą w Moskwie (Rosja). Uiszczona została całość ceny nabycia udziałów w wysokości 1.450.000 USD (jeden milion czterysta pięćdziesiąt tysięcy dolarów).

Informacja o zawarciu umowy nabycia udziałów spółki RusOil O.O.O. została przekazana w raporcie bieżącym nr 19/2011 z dnia 4 lipca 2011 roku.

Podstawa prawna:
    §3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:
    Piotr Jeleniewski - Prezes Zarządu
    Adam Brzeziński - Członek Zarządu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.222.119.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: witam Autor: ~ufo [109.107.24.*]
    sprzedaj i nie mecz sie
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe