dobieram :) a kiedy i ile to nie musze informowac nikogo.... pakiet i srednia mi odpowiada :D a jak ktos inwestuje na tydzien, miesiac itd. to niech ucieka przeciez nikt nikogo nie trzyma tutaj...
a trzeba tez trzymac kase na NE... mi sie podoba a nie kazdemu musi :D
przeciez wiesz ze ja nic do tego nie mam !siedzimy tu od 30 groszy (sorki ja wyskoczyłem przy 1,8) , twoje pieniadze twoja sprawa ! ale dziwie sie i zastanawiam bo od 1,8 dobierasz :)
nie musisz sie tez nikomu tłumaczyc ile masz ,pytam z ciekawosci bo przez rok czasu to pewnie mase dobrałes !
a co bedzsie ajk dojdzie do 90 groszy bedziesz to samo pisał co przy 1,4 i 1,18 ze jest tanio i bedziesz dobierał ??
a co jak za rok dwa dojdzie do 50 gr ?? i bedzie kicha wtedy sprzedasz ?? czy bedziesz dobierał ??
dziwna ta strategia ! :) no coz moge zyczyc ci dobrego dobierania.....
i nie pisz Jony ze pisalem i pisze ze jest tanio, bo w zadnym poscie tego u mnie nie przeczytasz... nie jestem naganiaczem w te czy tamta strone... a jak czasami cos dokupie to dlatego ze nie lubie skakac po spolkach a uwazam te spolke za spolke z potencjalem... ale wszystko okaze sie w praniu ;) bo kazdy ma swoja strategie
a kto powiedzial ze ja dobieram jakies kosmiczne ilosci?? 1000-2000 czasami jak sa wieksze znizki... a czy strategia trzymania pakietu i dobierania malych ilosci dobra? hmm... inwestycja dlugoterminowa wiec nie moge sie wypowiedziec przed jej zakonczeniem
jak dla mnie te znizki jakos tak na sile... bo jak tak to arkusz kupna pusty jak zjazdzik to sie zapelnia i czeka na oddanie... i te od razu wyskoki z pakietami na S po zjezdzie.... dziwnie sie to jakos tak szybko zapelnia :D
Ludzie w ciula was / nas robią bo chcą abyśmy oddali dla mnie niech nawet spuszczą do 80 groszy i tak się nie dam wyleszczyć. Jak akcje były w przedziale 0.3-0,4 bardzo dużo akcji skupiła pewna grupa z Krakowa i okolic i teraz robi jaja ale tylko po to aby w pewnym momencie wyciągnąć do góry. Przecież drobni akcjonariusze mają mało co akcji. Acha PBS czyli główny akcjonariusz posiada powyżej 50% akcji i dwa miesiące temu było wezwanie po cenie 1.5 z groszami - to gdzie tu sens ? Po prostu narazie mafiści muszą zrobić co muszą a potem będzie dobrze.
Acha i nie piszcie mi o jakiś zgłoszeniach sprawy do jakiś organów ścigania bo to bez sensu - Ci ludzie robią to z głową. Choć tak naprawdę nie byłoby to trudne wystarczy sprawdzić kto oddawał w wezwaniu, kto oddawał Bankowi w Brodnicy i jeszcze w paru pakietówkach wcześniej. Podsumowując ja też chciałbym 2-3 zł jutro ale potrzeba nam cirpliwości - w spółce nic złego się nie dzieje a wprost przeciwnie !