Zabawny jesteś. Zobaczymy kiedy w końcu sprzedasz te akcje, bo to,co piszesz, nudne się robi. Przejęcia RUSOIL chyba wg Ciebie miało nie być. Co tu jeszcze robisz?
Jeśli skonsolidują całoroczne przychody Rusoil i Fesenko w przyszłym roku to może sie okazać,że w końcu do Ciebie dotrze,że Wiśniewski działa na wielu frontach jednocześnie i należy mu wybaczyć upchnięcie jednego mieszkanka w spółce,bo przychody Grupy BG przekroczą i to znacznie moim zdaniem 100mln pln.
Wiśniewskiego czeka pierwsza 20 najbogatszych w Polsce i to bardzo szybko. Myślę,że stanie się to głównie dzięki kontaktom na Wschodzie-coraz bardziej otwartym na zagranicę. Wiśniewski daje spółce doświadczenie (już w wieku 19 lat miał spółkę działającą prężnie na rynku amerykańskim), kontakty (vide chłopaki z Holdingu spożywczego) i kasę- dostęp do pieniędzy na kapitał obrotowy, o których spółki z podobnym majątkiem mogą tylko pomarzyć. Jeleniewski jako jego prawa ręka w BG i Prezes też odgrywa niebagatelna rolę. Poczytaj sobie jego życiorys.
I proszę: Nie powtarzaj się już,bo szkoda Twoich palców i czasu...
wiem, wiem - też się wqurwiasz - tylko duma nie pozwala ci się do tego przyznac - tylko jak jest tak super to powiedź dlaczego nie ma kupujących - nie leszczy bo ci dzisiaj się wypstrykali z akcji - tylko poważnych ynwestorów - a najgorsze jest to, .że tak łatwo wybaczyłeś preziowi krętaczowi wałek na 4 bańki - jak cię przewiezie na 40 to wtedy się opamiętasz - ale to on będzie w 20-tcwe, a Ty z całym szacunkiem w głębokiej dupie. Pomimo tego pozdrawiam.
Zobaczymy.:)
Zauważ,że wszyscy "wielcy" na GPW traktują spółki publiczne, w których sa głównymi udziałowcami jak prywatny folwark- Czarnecki, Solorz, Karkosik etc.. Nikt się nie szczególnie nie martwi, bo dali zarobić tysiące procent. Zdziwisz jak na mieszkanku zarobią milion albo dwa....3mln to pod tym adresem kosztują najmniejsze apartamenty(ponad 25tysięcy za metr kw.). Zobaczymy czy ten, który kupili to z tych mniejszych czy może z tych większych. :)
Mam jedno pytanie a mianowicie:
Najblizsza emisja po minimum 7 miala byc przeprowadzona w zamian za udzialy w firmach.
A z tego co widze to RusOil pochlonie 1/3 calej emisji. A wiec na jaka spolke pojdzie reszta akcji ? Bo z tego co pamietam to akcji ma byc max 1.6 mln~ , czy cos pokrecilem
Nieruchomości to bardzo dobre inwestycje. Zwłaszcza pod wynajem, jak masz dodatni przepływ pieniężny. Ale ty tego nigdy nie zrozumiesz.
A tak poważnie. Jesteś bardzo dziwny. Wyzywasz spółkę to na cholerę tu jesteś? Chyba, nie po to, żeby kupić tego "śmiecia" po taniości.
Ale powodzenia w super inwestycjach. Tylko nie tych na onecie 13 latku. Bo na tyle mi wyglądasz po twoich wpisach.