• pustki na S Autor: ~xxx_bankier [153.19.129.*]
    zobaczcie co jest na S - jakie pustki do 2 zl
  • Re: pustki na S Autor: ~admiral [83.4.212.*]
    28.06. Warszawa (PAP) - Notowana na NewConnect spółka Promet, zajmująca się skupem i
    przetwórstwem metali kolorowych, złożyła w sądzie wniosek o ogłoszenie upadłości
    obejmującej likwidację majątku - poinformowała spółka we wtorkowym komunikacie.

"Sytuacja finansowa PROMET S.A. nie pozwala jej regulować wymagalnych zobowiązań, w tym
    zobowiązań kredytowych zaciągniętych na podstawie umowy kredytowej z dnia 24 czerwca 2010
    r. w wysokości 3.000.000 zł, umowy kredytowej z dnia 10 czerwca w wysokości 1.000.000 zł
    oraz innych zobowiązań zaciągniętych wobec instytucji kredytowych" - napisano w
    komunikacie.

"Pomimo podjętych przez Zarząd rozmów z głównymi wierzycielami, nie udało się osiągnąć
    długoterminowego porozumienia w sprawie restrukturyzacji wymagalnego zadłużenia. W tej
    sytuacji Zarząd pozbawiony został możliwości prowadzenia bieżącej działalności i zmuszony
    jest skupić się głównie na obronie interesów Spółki oraz konieczności sprawiedliwego
    zaspokojenia wszystkich wierzycieli" - dodano. (PAP)
  • Re: pustki na S Autor: ~darol [178.183.178.*]
    Radzę się przyjrzeć greentech. Mało akcji do wzięcia ale małymi kroczkami, a spółka z przyszłością
  • Re: pustki na S Autor: ~xxx_bankier [153.19.129.*]
    kazda spolka na NC ma "mozliwosci"
  • Re: pustki na S Autor: ~max [89.228.72.*]
    no to dzisiaj +30% po takim niusie , PTI uratowało resztki pieniędzy ja też .
    Ale kanał i to w tak jawny sposób drobnych wydymali , a nasze KNF nigdy nie widzi problemu , może chociaż PROMET by się wysilił i jakieś info o wyjściu akcjonariusza głównego podał ,.
    Ja pierd.... co za jeb... bezprawie
  • Re: pustki na S Autor: ~taki [87.206.91.*]
    jak na bankruta kurs wyjatkowo mocny
    ja bym powiedzial ze wyjatkowo niski

:]
  • Re: pustki na S Autor: ~skalper [93.181.131.*]
    pająk na longu? :)
    ze co ?
[x]
PROMET 0,00% 0,18 2011-09-28 02:00:00