Na dzień rozliczenia wyżej wymienionych transakcji:
-Spółka Boryszew S.A. posiada bezpośrednio 101.156.968 akcji Impexmetal S.A., uprawniających do 101.156.968 głosów na WZ, co stanowi 50,58 % ogólnej liczby głosów na WZ Impexmetal S.A.
-Grupa Kapitałowa Boryszew posiada 101.156.968 sztuk akcji Impexmetal S.A., uprawniających do 101.156.968 głosów na WZ, co stanowi 50,58 % ogólnej liczby głosów na WZ Impexmetal S.A.
Mały ...lepiej napisz co o tym sądzisz ...niż brac ceny z ...kapelusza ..
Pozdrawiam Basia
Basieńko ja Tobie coś powiem.
IPX lipiec 2002 = 0,17 , czerwiec 2007 = 15,-PLN - wzrost 80 razy w spółce jest coraz lepiej coraz większe inwestycje zarabia cały czas więc po tym kryzysie był w dołku po 1,05 w lutym 2009 więc czemu teraz ma nie dać razy 80 czyli 85 PLN - na giełdzie wszystko jest możliwe jak będziemy podbijać szczyty na wig 20 z 2007 ;)))))))))))
Ja nie patrzę po ile ipx bo kupiłem po 2,28 rok temu. czekałem jak ipx przebije trend spadkowy i poczekałem na koniec formacji głowa ramie głowa ok. 2,23
HEY MAŁY ....
mi chodzi dlaczego pokazuja dwa podmioty powyzej 50 %
Przeciez dla "kowalskiego" co wpada tutaj to koszmar
Moze Ci z Bankiera juz nie umieja pisac infa
Geralt, ty taki nie cierpliwy???? obsrany w gacie jeste???s ...
włóż pampersa !!!!!!,
ślepy jestes i nie widzisz co robi Wojo Sam :)
Mamy na giełdzie zwałe i musimy poczekac ...
nikt nie przypuszczał ze przesunie sie nam
letnia hossa na końcówke lata
Pozdrawiam ciebie cieplutko :)
i czekaj ,czekaj :))))
a doczekasz sie...
Basia ze Swarzedza
zwała była ,to trudno zaprzeczyć ale nie było olbrzymich wyprzedaży ,obroty były spokojne
zwała przy nie wielkiej kasie ,duże wzrosty też mogą nadejść dość szybko przy małej kasie
zauważyliśmy już pierwsze zainteresowanie,i przejmowanie akcji przez wytrawnych graczy
miną najgorszy tydzień czekamy za najlepszym tygodniem,
pzdr...
Leszczu, jeszcze raz się pytam , gdzie ta twoja letnia hossa na IPX, czy ty jesteś w stanie zrozumieć zadane pytanie skierowane pod twój adres i jeżeli już zrozumiesz treść jego, czy jesteś w stanie po ludzku odpowiedzieć na zadane pytanie?Przecież nie napisałem tego po chińsku!
Gerard ... Mały maluchu:))) ... musisz uzbroic sie w cierpliwosc ...wyjechac na zasłuzony
odpoczynek z Basią ...a ja Ci zrobie lettnia hosse w namiotcie...
A jak nie chcesz to poczytaj ze zrozumieniem analityka z BRE Banku
Analitycy DI BRE Banku w raporcie z dnia 2011.07.29 wydali rekomendację "kupuj" dla akcji Impexmetal. Cena docelowa jednej akcji Impexmetal została ustalona na poziomie 4.76 zł. W dniu wydania rekomendacji cena akcji Impexmetal wynosiła 6.30 zł.
Pozdrawiam Ciebie słociutkiGerardzie i pamiętaj nie rób w majty ...
nie długo czas na letnia HOSSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-08-05 07:49 Źródło: Rekomendacje analityków
Analitycy DI BRE Banku rekomendują "kupuj" dla akcji Impexmetal
Analitycy DI BRE Banku w raporcie z dnia 2011.07.29 wydali rekomendację "kupuj" dla akcji Impexmetal. Cena docelowa jednej akcji Impexmetal została ustalona na poziomie 4.76 zł. W dniu wydania rekomendacji cena akcji Impexmetal wynosiła 6.30 zl
Nawet na Bankieerze pisza co im na jezyk przyjdzie ...nigdy nie było ceny 6,30 za IPX
W sytuacji gdy trzeszczy wsparcie na 3.60 to chyba nikt nie będzie czytał rekomendacji. Gdy przełamiemy ten poziom,to następny mamy gdzieś przy 2.30. Taką oto mamy letnią hossę na Impexmetalu.
Basiu weź lepiej swoje piecdych i idz na plaże - szkoda pogody.
A tu 4 z przodu nie zobaczysz bo cel jest taki aby to było nisko lub bardzo nisko - przypomne że dzisiejsze maxima widzieliśmy w piątek a później bum i -2%. Po dwóch dniach wzrostów wróciliśmy na poziom piątkowy i wyżej jak 3,9 - 3,92 nie skoczymy ten co pilnuje naszego śmiecia nie pozwoli.