mam pytanko o ceny nawozow ?a konkretnie czy spadaja czy rosna???gdzie mozna znalesc info na ten temat ,jakas gielda nawozowa cos w tym stylu????patrzac na reszte spolek nawozowych to wszystkie spadaja np pulawy ,azoty tarnowskie,czy za tymi spadkami nie stoja czasem spadki cen nawozow??????
Dnia 2011-07-03 o godz. 09:16 ~kamil..,,.. napisał(a):
> mam pytanko o ceny nawozow ?a konkretnie czy spadaja czy
> rosna???gdzie mozna znalesc info na ten temat ,jakas gielda
> nawozowa cos w tym stylu????patrzac na reszte spolek
> nawozowych to wszystkie spadaja np pulawy ,azoty
> tarnowskie,czy za tymi spadkami nie stoja czasem spadki cen
> nawozow??????
jak bys chcial wiedziec kretynie to forum jest po to zeby dyskutowac ,wymieniac sie pogladami,pytac ,udzielac odpowiedzi na pytania,masz sie za fachowca a nie umialesc odpowiedziec na moje pytanie,nie wiem skad to stwierdzenie laik,moze jestes analitykiem gieldowym???po twoich postach i nicku mozna stwierdzic ze JESTES zwyklym KRETYNEM!!!!!!!!!!
Lepiej nauczyl bys sie pisac buraku,a nie prawil kazania,wiem ze z debilem nie da rady,jesli chcesz sie wypowiedziec to napisz cos na poziomie,a nie jakis belkot przedszkolaka Moje pytanie skierowanie bylo do osob w temacie a nie do Burakow Wiec wbij to sobie to swojego pustego Lba
koles cos z Toba nie tak ,umiesz tylko obrazac ludzi,dlaczego poprostu nie odpowiedziales na pytanie ?
Skoro nie znasz odpowiedzi to nie odpowiadaj na nie,masz cos madrego do powiedzenia to napisz, chetnie poczytam
No Panowie....żeby to w weekend się kłócić. Co do pytania kolegi z pierwszego posta,to rzeczywiście google dostarczy niezbędnych informacji,ale pod warunkiem,że w owych googlach wklepiesz co najmniej "fertilizer prices" albo "fertilizers market" itp....spora część najlepszych info jest na zagranicznych stronach,ale mam nadzieję,że dobrze stoisz z angolem....zresztą dużo info to wykresy,więc będziesz mógł sobie zerknąć spokojnie :). Pozdrawiam akcjonariuszy!
Dnia 2011-07-03 o godz. 22:18 ~Klex napisał(a):
> No Panowie....żeby to w weekend się kłócić. Co do pytania
> kolegi z pierwszego posta,to rzeczywiście google dostarczy
> niezbędnych informacji,ale pod warunkiem,że w owych
> googlach wklepiesz co najmniej "fertilizer
> prices" albo "fertilizers
> market" itp....spora część najlepszych info jest
> na zagranicznych stronach,ale mam nadzieję,że dobrze stoisz
> z angolem....zresztą dużo info to wykresy,więc będziesz
> mógł sobie zerknąć spokojnie :). Pozdrawiam akcjonariuszy!
"napisalem" to powyzej, ale jak zwykle frustraci sie odezwali