Zgodnie zasadami podajemy wyniki osób, które uczestniczyły w co najmniej 75% edycjach kwartalnych (10) i półrocznych (20).
Wyniki podawane są wg. zasady:
Ilość trafnych prognoz/ilość edycji/ % trafnych wskazań
Kobiety górą. Gratuluję.
Systematyczne uczestnictwo nie popłaca.
Jak widać po tych wynikach lepiej odpuszczać sobie parę edycji w celu poprawy wyniku.
ZARZĄD WIGOMETRU „wypada nie źle” na tle pozostałych typujących.
Bolec jak się nie poprawisz to przestanę czytać Twoje rekomendacje.
Paru uczestników WIGOMETRU odeszło bez pożegnania, np. hossa_2013 (czyżby z powodu zbliżającej się zmiany na rynkach), bozenia, jerzy111, mirap12, gra… i inni.
Pozdrawiam wszystkich aktywnych uczestników WIGOMETRU.
cieszę się ogromnie, zwłaszcza że moje niekonwencjonalne metody są lepsze od wykresów technicznych np. bolca, dotąd mojego guru od AT
właśnie uświadomiłam sobie, że znamy się w naszym starym gronie na tym forum już 5 lat :-)
zatem kilka wytycznych :
dobry czas na inwestycje długoterminowe, takie dla dzieci, nadal hossa obowiązuje
stawiać na kopaliny
..ważne ,że idę do góry , hehe....zobaczycie mój wynik za 3-ci kwartał , liczę na pierwszą 5-kę !!! jakem bolec , ale nie potępiajcie mnie potem za konformizm...:-)
p.s. a jest wogóle jeszcze szansa na spotkanie Wigometrowiczów czy to już martwy pomysł i NIGDY PRZENIGDY SIĘ NIE SPOTKAMY , POZNAMY I ZAKOCHAMY ???
Yarecki21 - gdybyś to przeczytał , to proszę daj znać czy można by coś zrobić z obecnym brakiem komentarzy dotyczących kontraktów, p otym jak Pan Paweł przestał je pisać - jest tu trochę ludzi , którzy przyzwyczaili się do tych wątków i łatwo było się odnaleźć na forum , bo zawsze był znaczek artykułu przy nich ....w liście spółek nawet nie ma oznaczenia FW20 !!!
Jest szansa i będzie takie spotkanie.
Musisz się uzbroić w cierpliwość, a ja muszę zakończyć to do czego zostałem powołany.
Myślę, że w ciągu najbliższych 2 miesięcy sprawa sie wyjaśni ostatecznie.