nasza naiwność polega na tym, że każdy tu coś stracił i w swojej naiwności czeka i chce się odegrać.
Chyba lepiej olać straconą tu kasę i nie dawać więcej sobą manipulować paruwie i kolesiom.
Patrowicz to taka sama parówa jak Król z centrozapu. Obaj stosują tą samą technikę, nic nie robią a jedynie drukują bezwartościowy papier, jeszcze tego nie widzicie ?
Czy Wy Panowie P.i spolka nie widzicie ze nikt nie chce oddac akcji za 0.03,gracie miedzy soba i tracicie dutki (fakt ze nie wielkie),zamiast przekazac cos na cele dobroczynne.Z niepowarzaniem dla skner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ta GPW przestała być dla mnie ciekawym zajęciem, traciłem tu czas i pieniądze, handel w realu bawi i żywi i wychodzę kiedy chcę.
Wiem ze środowiska w którym się obracam że wielu wyszło z GPW nie widząc normalności lecz tylko balony i spekułe. Olać ich niech się kiszą we własnym sosie.
co tu sie dzieje, szkoda ludzi, tego waloru juz nie chce, wole kgh, ale dzis w tvncnbc wspomnieli, ze petrolinvest interesuje sie energia wiatrowa, zyski z niej chce przeznaczyc na dalsze itd...itd... sprawdzcie, moze zahacza o wasz temat. zycze byscie wyszli z tego Mrozka z Kafką i Salvadorem Dali do kwadratu. Poz.
... ogolnie nasza gpw to padaka. Wasz papier 0.01, petrol 1 z przodu, kgh zalicza poziomy nizej 105>90... . Licze na korekte up w5 do stycznia. Potem przesiadka po korekcie indexow us na aapl i czekanie na *sp1340/70 w 2012... moze, troche w usd do przelomu roku. Podziwiam wytrwalosc dlugoterminowych, bo ja zaczynam miec dosyc gpw. Poz. vi.
16.12.2011r. wpisałam - petrolinv 1 z przodu. 11.04.12r. kurs zamknięcia 1.98. Możliwe zejście niżej 1 w tym roku, szeroki rządzi, szkoda ludzi na longu. vi.
...ciekawy walor +3.200,00%, w jakie ramy ekonomi wcisnąć? A w ogóle komu wcisnąć, czy jeszcze ktoś zaryzykuje? Obserwuję i uczę się od starszych... wątpliwego blichtru. vi
A wiec trzeba pogodzic sie ze strata ale jedno na pewno wiem NIGDY, PRZENIGDY spolki pana Patrowicza i gdziekolwiek w jakiejs spolce pojawi sie jego nazwisko.Kazdemu jak tylko bede mogl bede odradzac kupna akcji,a mozliwosci sa na portalach spolecznosciowych!!!!!!!!!!!! zegnam
Jeśli chcecie spotkać się na fajnym forum - StockClub.pl - dopiero startuje, a chciałbym mieć tam z kim pogadać : D Fajną opcją jest stworzenie grupy inwestorów, bo tutaj cały lud ma głos, aż ciężko znaleźć opinie ludzi, którymi jestem zainteresowany... Możliwość prowadzenia bloga i portfela inwestycyjnego. Wszystko oparte o społeczność inwestorów. Korzystam z bankiera, ale dostrzegam tutaj pewne mankamenty...
Wymaga osobnego scenariusza, nie miałam tego papiera i każdemu z moich znajomych odradzam inwestowanie na giełdzie, zawsze widzę zdziwienie na ich twarzach i okrzyk... dlaczego? Nie tłumaczę. Po co? B/z sensu. Forex 10% wygranych, kasowy 30%. vi.