• obroty Autor: ~Zenek Pereszczako [79.190.114.*]
    kolejny dzień wściekłych obrotów , kużwa brak mi cierpliwości , nie żyjemy jak żółwie z Galapagos
  • Re: obroty Autor: ~kris b [83.9.112.*]
    daj spokoj zenek.nie masz cierpliwosci-to oddaj-po co ci kompap...
  • Re: obroty Autor: ~wert [83.238.209.*]
    Dobre!
    Następny przestanek wynik za 6 miesięcy 30 08.
    Pobujało Prezes dokupił kilkanaście kilo.
    Myslę ,że czekają aż ktoś się zirytuje i wywali. Okres zamknięty zaczyna się 30 lipca wię Prezes i koalicja jeszcze powinni dokupić .Stoją po lewej i czekają włąśnie na takich co pękną .A ja czekam do 20 zł i to jeszcze w tym roku!
  • Re: obroty Autor: ~kris b [83.9.120.*]
    widze wert ze jestes byczym optymista.ja uwazam ze do konca roku przedzial-9-12 zl.dlaczego-grupa kapitalowa dopiero w budowie.trzeba podjac dzialania aby z tego wszystkiego byly zyski-a to potrwa.majatku jest sporo i branza ciekawa.chcial;bym sie mylic/pozdro
  • Re: obroty Autor: ~-spekulant [77.87.0.*]
    wzrost będzie wcześniej, jak już pojawią sie spore zyski to czas dawać nogę.

Jak na optyku :)

tu gra bedzie jak mówił przedmówca pod wartość księgową na 30.08
    po wynikach może się okazać że jest 15zł potem infa o kontraktach i grandzie i mamy 5dych
  • Re: obroty Autor: ~doktor [83.24.166.*]
    Średni wol. 10 dni / 6 mies.: 2 957 szt. / 14 974 szt.

hibernujemy się, nie zapowiada to żeby ktoś inny niż prezes planował zakupy. A może to ma tak po prostu wyglądać.

Kiedy przewidujecie bujnięcie obrotów? Dopiero w okolicach wyników 30.08, czy wcześniej?

pozdr.
  • Re: obroty Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    wcale
  • Re: obroty Autor: ~xx [79.184.199.*]
    karsyk a ty nie na wakacjach?
  • Re: obroty Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    no co poniektórzy tak mnie kochają że nie mogą wytrzymać beze mnie i musiałem wrócić .... na szczęście dla was i dla mnie na krótko.....ps. ale wielki brat i tak ma cały czas was na oku....... i nieróbstwo prezesa tez...... ale z promocji skorzystałem... happy holidays to all.....
[x]
KOMPAP 0,00% 19,20 2026-05-05 09:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.