Dzisiaj zamknięcie może być nawet na czerwono, bo korekta po takich wzrostach sie należy. Ale żeby akcjonariusze mogli upłynnić swoje akcje muszą pobudzić popyt, bo na razie nawet nie mają ich komu wcisnąć. Papier skazany na pompkę.
Dnia 2011-07-05 o godz. 13:33 ~iss napisał(a):
> myslisz ze dzisiaj close 4.50?
Nie wiem ale mam wrażenie , że to nie koniec wzrostów na tym papierku .Jeszcze zawcześnie na spadki a prowadzący papierek odpuścił na "chwilę' aby nerwowi skoczyli a końcówka sesji może zaskoczyć ..Ale to są tylko moje przemyślenia..
No to korekte mamy z glowy, slabi psychicznie oddali, a nie potrzebnie bo, jutro wzrosty. To jest polityka oddac taniej nabyc drozej. Pozdrawiam wytrwalych.
Dnia 2011-07-06 o godz. 01:21 ~yosi napisał(a):
> No to korekte mamy z glowy, slabi psychicznie oddali, a nie
> potrzebnie bo, jutro wzrosty. To jest polityka oddac taniej
> nabyc drozej. Pozdrawiam wytrwalych.
Niestety teraz to kiszona i czekanie na zapowiadane przez prezesa infa w najbliższych dniach ..
i koniec szału. szkoda bo fajna spółka a akcji jak na lekarstwo. mogło i byc 100 zł bez wiekszego wysiłku ale nie czas na takie akcje. szkoda-wielka szkoda
Dnia 2011-07-06 o godz. 11:00 ~iss napisał(a):
> i koniec szału. szkoda bo fajna spółka a akcji jak na
> lekarstwo. mogło i byc 100 zł bez wiekszego wysiłku ale nie
> czas na takie akcje. szkoda-wielka szkoda
Ja czekam na konkretne infa zapowiedziane na dniach przez prezesa . A czy to koniec szału ?? Chyba zawcześnie na taki pesymizm choć początek nie nastraja optymistycznie.