Kurs tragiczny, ale dobrze chociaż że powyżej 8 euro utrzymuje sie popyt a sprzedających niewielu. Ja czekam na info o emisji z PP co zapowiadał Ott, to mam nadzieję wyniesie kurs na inne poziomy.
Przeważnie każda emisja z PP niesie ze soba zdecydowaną zmianę kursu, więc tutaj również a że gorzej byc już chyba nie może więc kierunek powinien byc jeden.
mnie sie chce plakac jak na to wszystko patzre jakim bylem idiota wierzac w ta spolke i zapewnienia zarzadu ze wszystko jest ok ... oni maja na uwadze swoj interes
Ta zwała to strach przed niewypłacalnością makaroniarzy i rozpadem strefy EUR. Chociaż gdyby Orco byłó naprawdę dobrą spółką, tak dramatycznie by sie ogólnym nastrojom nie poddawało.
i to mnie wkur.. na gieldzie ... mam sie przejmowac sasiadem jesli moja firma ma sie dobrze
czemu to nie dziala w 2 strony
dziala dla tcyh co skupuja i sprzedaja wyzej... jestem durniem ze nie sprzedalem po 40 bo czekalem na 50 a teraz mam 30 ahhhhh ale pretensje mam tylko do siebie... bo nie moge zarzucic shpowi wiare w ta spolke
też bym chętnie sam sobie dupę złoił za chciwość. 25.03. przy 42 zł miałem spłacony kredyt i niewielką stratę, którą jednak też chciałem koniecznie zniwelować. Ot i co z tego wyszło. Jestem znowu-finansowo-w grudniu 2010, gdy brałem kredyt.
no i koncowka musi byc down leciemy na 7 jestem na 99 proc pewny potem nawet wyniki sierpniowe nie zbliza nas do 40 zl i chyba zapomianm o przebicu 51 w tym roku
Odpowiedź jest jedna.... zobacz cały rynek, CAC - 2,5 %, panika na giełdach. Nie doszukiwałbym się trupa w szafie bo przecież Ott nie skupowałby bankruta. Jednak troche mnie martwi teraz to zadłużenie bo spirala kryzysu zadłużenia sie nakręca i banki bedą zwiększac obsługę zadłużenia ze wzgledu na zwiększające sie ryzyko.