• wystawiac kupno? Autor: ~sese [178.181.116.*]
    czy ktos chce sprzedac?wystawiam jeszcze dzis kupna,ale szkoda mi kasy blokowac na calodzienne stanie wiec decydowac sie bo inne spolki tez wolaja jesc..
    sprzedawac bo nie ma casu na pierdoly
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~kk [79.185.190.*]
    Moj póki co to skupuje działki,a pewna grupa inwestorów (spekulantów ) topi akcje ???
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~Mafioz [77.236.25.*]
    Hej!!!!
    To już było - powtórka z rozrywki?

szczyptę wariactwa
    głód świata
    odwagi kropel kilka
    szczerości listki
    owoc dojrzałości
    suto podlać wyobraźnią
    na koniec adrenalinką doprawić
    i mocno zamieszać.

• Re: wystawiac kupno? Autor: ~kris b [83.21.206.*]
    gleboka kieszen ta malutka spolka.to juz prawie 7 ha w katowicach-aplaci gotowka marazmu ciag dalszy super bo czekam do wyplaty/pozdro
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~benek [31.63.131.*]
    przed kupnem wstrzymuje mnie tylko brak kasy.
    ale to nie potrwa długo,każdy ma 15 minut,i jeszcze kopex!!!!!
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~benek [31.63.131.*]
    Jak wytrzymałem z ELKIEM to i dam rade z MOJem
    Ślązacy wstyd,tam jest brud syf i to jest spóła giełdowa.
    Prezes na hasiok!!!!
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~icm [83.5.146.*]
    Matka ( Fasing) i corka ( MOJ ) po 0,6 WK. Mamuśka bardziej skora do wzrostów , córcia leniwa do bólu. Zapewne obie z extra wynikami za 2011. Czekam na 30-40 % wzrostu jednego dnia jak to MOJ ma w zwyczaju.
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~kris b [83.21.211.*]
    moj sa-od poczatku debiutu prakycznie caly czas na plusie.nawet placil dywidende.oprocz dzialanosci podstawowej spolka skupuije nieruchomosci w katowicach-juz ma ok.7 ha.ladny bankrut nie ma co.sluchajcie sie dalej ojcow dyrektorow/pozdro
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~benek [31.63.139.*]
    I już po 3 niekupimy

Podstawa prawna
    Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Treść raportu:
    Zarząd MOJ S.A . (Kupujący) informuje ,że w dniu 30 czerwca 2011 podpisał w formie aktu notarialnego " Umowę kupna - sprzedaży" na mocy której Emitent nabył od spółki KARBON 2 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Katowicach nieruchomość stanowiącą działkę gruntu o łącznej powierzchni 2,4230 ha zlokalizowanej na terenie miasta Katowice. Nieruchomość ta jest wolna od aktualnych obciążeń , praw i roszczeń osób trzecich oraz wad prawnych i nie posiada dostępu do drogi publicznej .
    Zakupu nieruchomości dokonuje się w związku z zamierzeniami inwestycyjnymi Kupującego , na powiększenie posiadanej już nieruchomości sąsiadującej i mającej dostęp do drogi publicznej.
    Emitent zobowiązał się w umowie do zapłaty za w/w nieruchomości 3 610 270 zł w terminie do dnia 14 lipca 2011 r. Cena transakcji jest ustalona w oparciu o wycenę rynkową . Zapłata może nastąpić w drodze kompensaty, poprzez potrącenie wymagalnych wzajemnych wierzytelności oraz gotówką. Emitent planuje sfinansować zakup ze środków własnych. Kryterium uznania umowy za znaczącą jest jej wartość , która przekracza 10 % kapitałów własnych Emitenta.
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~zainteresowany [79.185.185.*]
    O,o to podnosi jeszcze wk.
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~kris b [83.21.195.*]
    ta malutka spoleczka od poczatku debiutu pare lat caly czas na polusie mimo bess swiatowych.nie wydali w kryzysie 20 mln z ipo na przejecia i tego szkoda a teraz za to skupuja sobie nieruchomosci w katowicach-ostatni komunikat-kupili prawie 2.5 ha za 3.6 mln zl-moj ma naprawde gleboka kieszen.a ze marazm to tym lepiej -tylko akumulowac.ale co maja w glowkach sprzedajacy
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~icm [195.116.222.*]
    Karbon ma Fasing , Fasing ma MOJ , MOJ ma kase
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~kris b [83.21.208.*]
    a ja dzisiaj wbrew ojcom dyrektorom kupilem z pensji za 4 tys moja po 2.6 ale 400 zst jeszcze na kupi.po tych cenach moge brac miesiacami.mi sie nie spieszy ale wiem ile tu jest umordowanych ludzi grubo wyzej.motto-cierpliwy kamien ugotuje
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~kk [79.185.176.*]
    -kris b ,zauważyłem ,że interesujemy tymi samymi spółkami,jest twój wpis na "Relpolu".Też ten Relpol pilnuję żeby mi za mocno nie uciekł.Tylko nasza gpw, to blokowanie i szlifowanie psychiki drobnicy. Jak jeszcze długo ? Jednak Moj dziś na 2,7przyblokowali większym zleceniem i nikt nie chciał ich ruszyć.Póki blokują to jest dobrze,bo ryzyko jest minimalne.Ciekawe ile oni mogą jeszcze mieć zapasu akcji? Blokują praktycznie na większości małych i dobrych spółkach. Obserwuję Patentus,też blokują -tragedia. Doprowadzili do takiego stanu,że nikt nie podłącza się do handlu,a im tylko w to graj bo mało tracą akcji.
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    masz racje patentus tez ostro zlany i jak zwylke bez obrotu.ale w porownaniu z mojem wskaznikowo duzo drozszy.ale ma duzo lepsze wyniki.ale tam kadra moze sypac bo obejmowali akcje duzo taniej.a z tymi chinami wyglada na scieme.potegi odchodza powoli od atomu-zostaje wiec wegiel i gaz ale zagrozenie idzie od unii-majstruja znowu przy co2.ale po tych cenach spolki okolgornicze to male ryzyko/pozdro
  • Re: wystawiac kupno? Autor: ~kk [79.185.182.*]
    wskażnik c/wk Patentus ma dużo gorszy. Zleceniami tak samo żonglują jak i na Moj,przypuszczam ,że to zaprogramowany automat.Ostatnio przejrzałem arkusz sprzedaży na Moj to on jest słabo zapełniony. Czyżby brakowało im akcji? W dół też za bardzo nie pchają i nie przerzucają, tylko po południu ustawiają zlecenia kupna i zmniejszają widełki.Im grunt pod nogami też się pali,a odpuścić nie ma jak.!!! Poczekamy zobaczymy??
[x]
MOJ 0,00% 1,59 2026-02-27 14:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.